Projectmanager MarketingCommunicatie

.... EUR

Reclamebureau

Functiebeschrijving
Gaat jouw bloed als Projectmanager Marketing & Communicatie sneller stromen van snel schakelen en plannen met daadkracht? Dan hebben wij een mooie uitdaging binnen een dynamische corporate werkomgeving in de regio Rotterdam.

Jij wordt als Projectmanager Marketing/Communicatie onderdeel van een leuk team met Marketing/ Communicatie specialisten en staat aan de basis van de meeste uiteenlopende communicatie & marketing activiteiten. Je komt voor twee verschillende projecten te werken gericht op het creëren en organiseren van content. Je denkt proactief mee met de verschillende stakeholders en stuurt de leveranciers aan. Je organiseert campagnes, zorgt de ontwikkeling van communicatiemiddelen en je bent een kei in het plannen en structureren van alle activiteiten binnen de gestelde deadlines. Met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden, oplossend vermogen en creatieve manier van denken weet je van elke activiteit een succes te maken binnen het gestelde budget.

Functie-eisen
Voor deze functie is het van belang dat je:


een HBO/ WO opleiding (Communicatie/ Marketing) hebt afgerond
3-5 jaar relevante werkervaring hebt in een soortgelijke positie binnen een MarCom omgeving (bij een corporate is een pré)
Microsoft 365 goed beheerst
een organisatietalent bent met een tikkeltje brutaliteit
allergisch bent voor 9-5 mentaliteit en 40 uur beschikbaar bent , dit is een must
van aanpakken houdt in combinatie met humor op de werkvloer
uitstekend (zakelijk) Engels spreekt en schrijft (in verband met de internationale werkomgeving)
woonachtig bent in de regio Rotterdam.Arbeidsvoorwaarden

Plaatsingsdatum: 8 juli 2021


Arbeidsvoorwaarden conform CAO. Solliciteer svp via de 'reageer' button onderaan de vacature op www.module.nl.


Module biedt nu de unieke mogelijkheid een eerste kennismaking en nadere informatie over onze dienstverlening en vacature volledig Corona proof middels een video interview te laten plaatsvinden. Onze kandidaten zijn nu geen tijd en geld meer kwijt aan reizen en het milieu is ook blij met ons!Websitebanners.recruitmenttechnologies.com/adnetwork/servlet/advertbeans.trackingservlet?seid=85280502&t=101&cid=modu-nl&vid=000230

Locatie: Zuid-Holland - Schiedam
Toegevoegd op 8 dagen geleden en vervalt op 28 november, Advertentie id: 1240970          69 bezoeken