Rayonleider zorg regio EdeArnhem

contact met mij op 15,88 EUR

Werk jij graag mee aan een leef- en werkomgeving die schoon is en straalt? Als Rayonleider werk jij daaraan mee!

Bedrijfsomschrijving

Wil jij ook mensen blij maken?

Facilicom Group is een familiebedrijf. Echt Nederlands van oorsprong en met een omvang waar je ‘u’ tegen zegt. Maar zeg vooral jij, dan doen wij dat ook. In Nederland zijn we bekend van merken als Albron, Trigion, Incluzio en Gom. Samen werken aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor. En we zijn nog lang niet klaar.

Onze merken

De bedrijven die samen Facilicom Group vormen zijn stuk voor stuk toonaangevende spelers in hun branche. Vanuit vijf divisies – Albron, Gom, Trigion, Facilicom Solutions en Incluzio – werken we aan facilitaire dienstverlening en zorg en welzijn waarbij customer excellence centraal staat. Oplossingen voor de vraagstukken waar opdrachtgevers mee te maken krijgen, die zoeken we samen. En reken maar dat we ze vinden.

Onze mensen

Of je nu bij ons te gast bent, met ons samenwerkt of je voor één van onze bedrijven inzet; je mag van Facilicom Group verwachten dat wij mensen centraal stellen. Organisaties zijn onze klanten, maar het zijn altijd de mensen voor wie het doen. Ondernemen? Dat doen wij verantwoordelijk en altijd mensgericht. Logisch dus dat we daar een streep onder zetten met de kernbelofte van ons merk: happy people make happy people.

Onze markten

Sectoren waarin we ondernemen zijn schoonmaak, geïntegreerde facilitaire diensten, beveiliging, food&catering en zorg en welzijn. Als moederbedrijf vormen we de verbindende en stuwende factor om een inspirerende omgeving in alle facetten waar te maken. Facilicom Group is behalve in Nederland actief in België, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Ons hoofdkantoor staat in Schiedam, vlakbij Europoort.

Samen werken aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is de missie van Facilicom Group. Het doel is wat telt: in een veilige, gezonde en inspirerende omgeving voelen mensen zich het prettigst.

Gom is 1 van de 4 divisies van het familiebedrijf Facilicom Group. Echt Nederlands van oorsprong en met een omvang waar je ‘u’ tegen zegt. Maar zeg vooral jij, dan doen wij dat ook. Naast dat Gom bij ons familiebedrijf hoort, is Facilicom Group in Nederland ook bekend van merken als Trigion, Facilicom Solutions en Incluzio. Met meer dan 26.000 medewerkers is een uitdaging ons niet snel te groot. Schoon draagt bij aan de kwaliteit van leven. Iedereen heeft recht op een passend schone werk- en leefomgeving. Gom wil in het realiseren van die omgeving het verschil maken. Zo bouwen we aan een aangename en inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor. En we zijn nog lang niet klaar. We gaan op een gelijkwaardige manier met elkaar om en denken altijd met jou mee.

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die ons komt versterken als rayonleider in de regio Ede / Arnhem. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. De werktijden zijn flexibel in te delen. 30 uur per week.

In de functie van rayonleider ben je de spin in het web tussen je werkgever, medewerkers en klanten met als specifieke doelgroep de gehandicapten zorg, GGZ maar ook apotheken en andere gezondheidszorg gerelateerde medische klanten. Ook heb je een eigen portefeuille aan klanten waarvoor jij het directe aanspreekpunt bent omtrent alles wat met de schoonmaakdienstverlening te maken heeft
Je ondersteunt jouw klanten op klantvriendelijke wijze, zorgt ervoor dat de afgesproken resultaten worden behaald en je komt proactief met ideeën om de verwachtingen van de klant te overtreffen;
Je geeft leiding aan een team schoonmaakmedewerkers die je op coachende wijze weet te motiveren. Je maakt de personeelsplanning, geeft werkinstructies, draagt kennis over en stuurt waar nodig jouw medewerkers bij;
Ook vervul je een actieve rol in het voorkomen van ziekteverzuim, verzuimbegeleiding en re-integratie van jouw medewerkers en ben je verantwoordelijk voor loonbudgetten, urenregistratie, beheer van materialen en middelen en je bewaakt de kwaliteit van schoonmaak volgens ons kwaliteitssysteem (DKS) en  die van de klant (VSR).

Functie-eisen

Wij zoeken een kandidaat met:

een klantgerichte houding die van aanpakken weet;leidinggevende ervaring en capaciteiten;goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;basis computervaardigheden (mail, office en IPad);ervaring met werken in de schoonmaakbranche als leidinggevendeeen vakdiploma basisopleiding schoonmaakMBO+/HBO  werk- en denkniveau;een rijbewijs.
Jouw werkomgeving
In een schone en stralende leef- en werkomgeving voelt iedereen zich welkom en prettiger. Daaraan werk je bij Gom elke dag opnieuw. Met 8.000 schoonmakers werken we door heel Nederland aan een schone omgeving, waarin mensen zich prettig voelen.
Gom was in 1966 het eerste onderdeel van de Facilicom Group, inmiddels met 30.000 medewerkers en een omzet van meer dan 1 miljard euro marktleider in facilitaire dienstverlening. Facilicom Group bestaat uit bedrijven in schoonhouden, beveiliging, catering & horeca, bouw, installatietechniek en huishoudelijke ondersteuning.
 
Ben jij de rayonleider die wij zoeken in regio Ede / Arnhem ? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Heb je na het lezen van de vacature nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter!

Arbeidsvoorwaarden

Met een ruime mate van flexibiliteit krijg je van ons de kans om te werken wanneer je wilt. Voor deze functie werk je minimaal 30 uur per week aan de slag Jij krijgt als Rayonleider:

leuke collega’s en een informele werksfeer;een werkomgeving waarin jij als medewerker centraal staat;een uitdagende en veelzijdige functie;goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao in het schoonmaak- en glazenwassersbedrijf;goede faciliteiten, zodat jij in staat wordt gesteld om jouw werk optimaal uit te kunnen voeren, denk hierbij aan de beschikking over een auto van de zaak, I-pad, smartphone;ontwikkelmogelijkheden door middel van diverse opleidingen;een dienstverband waarin je de vrijheid krijgt om je tijd en werk naar eigen inzicht in te delen.

Sollicitatieprocedure

Ben je door het lezen van bovenstaande vacature enthousiast geworden? Klik dan op onderstaande sollicitatie-button en stuur je.

Locatie: Gelderland - Ede
Toegevoegd op 1 maand geleden en vervalt op 13 maart, Advertentie id: 1111842          229 bezoeken