RENAULT 4 CV BOUWJAAR 1961

8950 EUR

Deze Renault is al jaren geleden waarschijnlijk uit zuid frankrijk geimporteerd, dit maak ik op uit de staat waarin de auto verkeerd.
De binnen bekleding is een keer vervangen en is erg smaakvol en passend bij de auto, de hemel en het stuurwiel zijn nog origineel en in een heerlijke gepatineerde conditie.

De auto heeft een startonderbreker, een claxon en mistlicht op de voorbumper en witte randen om de banden. De motor is origineel voor renault 4 cv evenals de 3 versnellingsbak waarvan de achteruit op de plaats van de 1e versnelling zit wat voor de meeste van ons even wennen is.
Indien gewenst kunnen wij de auto voorzien van een geldige A.P.K.

Verder is de Renault in een puike conditie, geen zichtbare roest en een maagdelijke onderkant voorzien van een antiroest behandeling.
Rijden in een 4 cv is een feest en je waant jezelf al rijdend over hollands plattelandswegen als een God in Frankrijk.

U bent van harte uitgenodigd om de auto te bekijken, en wij kunnen behulpzaam zijn bij export en transport of regelen dit voor u indien gewenst. Misschien is het de auto die u zoekt. Wenst u meer informatie of wilt u ons bezoeken maak een afspraak met Hans. tel.: 06-54345431 of mail.

Hans van der Hoff classic carsHans,
+31654345431
Lid sinds Jan 2017
Locatie: Noord-Brabant - Tilburg
Toegevoegd op 16 dagen geleden en vervalt op 31 augustus, Advertentie id: 762472          203 bezoeken