Robot Operator

contact met mij op 15,05 EUR

Robot Operator - FULLTIME · DINTELOORD

Florensis groeit, bloeit en verandert en daar speel jij als Robot Operator een grote rol in. Om koploper te blijven op het gebied van technische innovatie binnen de agrarische sector en om de toenemende volumes te produceren zijn we op zoek naar enkele nieuwe collega’s voor de functie van Robot Operator.

Wat doe je als Robot Operator bij Florensis?
Als Robot Operator zorg jij ervoor dat onze innovatieve steksteekrobots zo ingesteld en bediend worden dat de afdelingsresultaten op gebied van productie en kwaliteit ruimschoots worden gehaald. Een kleine greep uit jouw werkzaamheden:

Je stelt de robots in, controleert de werking en stuurt bij waar nodig;Je zorgt voor een continu werkende installatie doordat je gedegen onderhoud pleegt;Je signaleert afwijkingen, verhelpt eerstelijns storingen en zorgt voor een technische probleemanalyse bij grotere issues;Je stuurt tijdelijke medewerkers aan in hun operationele werkzaamheden.
Wat vragen wij van jou als Robot Operator?
Een afgeronde opleiding op MBO-niveau of een door ervaring verkregen gelijkwaardig werk- en denkniveau;Aantoonbare ervaring en/of affiniteit met techniek;Analytisch vermogen en oog voor kwaliteit;Flexibiliteit om ochtend-, middag- en avonddiensten te draaien en in het seizoen in het weekend te werken;Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, Engels is een pre.
Wat kun je van ons verwachten?
Een afwisselende functie binnen een dynamische, internationale en groeiende organisatie waarbinnen de lijnen kort zijn en de sfeer prettig en no-nonsense;Een splinternieuwe moderne en duurzame productielocatie in Dinteloord als werkomgeving;Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met collectieve regelingen (bijvoorbeeld pensioen, ziektekostenverzekering, mogelijkheid om met korting te sporten);Volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling (denk hierbij bijvoorbeeld aan deelname aan de Technical Academy);Een actieve personeelsvereniging (denk aan uitjes zoals karten, bowlen, skiën/snowboarden of culinaire workshops).
Informatie en solliciteren
Is dit helemaal jouw baan? En lijkt het jou leuk om onderdeel te zijn van Florensis? Reageer dan via de 'Solliciteer' button. Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Jeroen Demmers (Head of Mechanical Sticking), telefoon 078-6233200. Een assessment kan onderdeel zijn van de.


Locatie: Noord-Brabant - Dinteloord
Toegevoegd op 9 dagen geleden en vervalt op 2 december, Advertentie id: 1053671          59 bezoeken