Salesmanager Noord-West

contact met mij op 15,88 EUR

Bedrijfsomschrijving

Wil jij ook mensen blij maken?

Facilicom Group is een familiebedrijf. Echt Nederlands van oorsprong en met een omvang waar je ‘u’ tegen zegt. Maar zeg vooral jij, dan doen wij dat ook. In Nederland zijn we bekend van merken als Albron, Trigion, Incluzio en Gom. Samen werken aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor. En we zijn nog lang niet klaar.

Onze merken

De bedrijven die samen Facilicom Group vormen zijn stuk voor stuk toonaangevende spelers in hun branche. Vanuit vijf divisies – Albron, Gom, Trigion, Facilicom Solutions en Incluzio – werken we aan facilitaire dienstverlening en zorg en welzijn waarbij customer excellence centraal staat. Oplossingen voor de vraagstukken waar opdrachtgevers mee te maken krijgen, die zoeken we samen. En reken maar dat we ze vinden.

Onze mensen

Of je nu bij ons te gast bent, met ons samenwerkt of je voor één van onze bedrijven inzet; je mag van Facilicom Group verwachten dat wij mensen centraal stellen. Organisaties zijn onze klanten, maar het zijn altijd de mensen voor wie het doen. Ondernemen? Dat doen wij verantwoordelijk en altijd mensgericht. Logisch dus dat we daar een streep onder zetten met de kernbelofte van ons merk: happy people make happy people.

Onze markten

Sectoren waarin we ondernemen zijn schoonmaak, geïntegreerde facilitaire diensten, beveiliging, food&catering en zorg en welzijn. Als moederbedrijf vormen we de verbindende en stuwende factor om een inspirerende omgeving in alle facetten waar te maken. Facilicom Group is behalve in Nederland actief in België, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Ons hoofdkantoor staat in Schiedam, vlakbij Europoort.

Samen werken aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is de missie van Facilicom Group. Het doel is wat telt: in een veilige, gezonde en inspirerende omgeving voelen mensen zich het prettigst.

Trigion is een van de vier divisies van het familiebedrijf Facilicom Group. Echt Nederlands van oorsprong en met een omvang waar je ‘u’ tegen zegt. Maar zeg vooral jij, dan doen wij dat ook. Naast dat Trigion bij ons familiebedrijf hoort, is Facilicom Group in Nederland ook bekend van merken als GOM, Facilicom Solutions en Incluzio. Met meer dan 26.000 medewerkers is een uitdaging ons niet snel te groot.

Bij Trigion kijken we met andere ogen naar veiligheid. Dit gaat verder dan standaard beveiligingsproducten en diensten. Trigion creëert veiligheid; hiermee leveren wij een belangrijke bijdrage aan onbezorgd leven. Zodat mensen zich kunnen focussen op wat voor hen belangrijk is. Zo bouwen we aan een aangename en inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor. En we zijn nog lang niet klaar. We gaan op een gelijkwaardige manier met elkaar om en denken altijd met jou mee. Onze slogan? Happy people make happy people.

Functieomschrijving

Als salesmanager ben je commercieel eindverantwoordelijk voor de regio NoordWest, waar de focus ligt op klantbehoud en uitbreiding van nieuwe klanten. Je zorgt er enerzijds voor dat loyale klanten van Trigion langer klant blijven en bent er voor verantwoordelijk dat nieuwe klanten Trigion op het netvlies krijgt. Je bent onderdeel van het regio management team en stuurt zo mede op de koers van regio Noordwest-Nederland (van groot Amsterdam tot Den Helder).
In deze rol laat jij de mogelijkheden van onze dienstverlening tot leven komen. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van een vastgestelde omzettarget door acquisitie en relatiebeheer. New Business, crossselling, aanbestedingstrajecten, consultative selling, het zijn allemaal begrippen waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Als gedreven salesmanager kun je jouw commerciële talent inzetten voor het creëren van dé gunfactor. Met creativiteit, zelfstandigheid en een flinke dosis energie breng jij onze dienstverlening op de juiste manier binnen jouw netwerk en regio in beeld. In deze dynamische verkoopfunctie maak je onderdeel uit van het regioteam en ben je ook onderdeel van het landelijke sales team. Een mooie uitdaging waarin je, zodra je je verantwoordelijkheid pakt, veel flexibiliteit en vrijheid zult ervaren! Dit alles in de dynamische omgeving die Trigion te bieden heeft, in de veeleisende concurrerende omgeving van de Randstad en met de stevige backbone van het commerciële team en de tenderdesk.
 

Functie-eisen

Voor deze positie zoeken we iemand die voorop de strijd gaat! Jij wilt graag een bijdrage leveren aan onze dienstverlening, onze organisatie en onze mensen. Je bent een stevige persoonlijkheid en zorgt ervoor dat je met je enthousiasme samenwerkingen tot stand brengt – zowel intern als extern. Je krijgt energie van het werken met mensen maar bent ook resultaatgericht oftewel hard op de inhoud en zacht op de relatie.  Je hebt al een relevant sales-trackrecord (minimaal 3 jaar werkervaring), bent een commercieel georiënteerde manager, kennis van werken in een marge business is een pre. De volgende zaken vinden wij ook belangrijk:

afgeronde opleiding op HBO niveau;ervaring als sales-manager binnen een adhoc-dienstverlening is een must, kennis en ervaring binnen de beveiliging een pre.een uitstekend conceptueel vermogen gecombineerd met een hands-on mentaliteit;je neemt eigenaarschap en verantwoordelijkheid;woonachtig in deze regio (Noordwest-Nederland) is een pre

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt rekenen op een dynamische en professionele werkomgeving bij Nederlands meest complete veiligheidsbedrijf. Je komt terecht in een organisatie en enthousiast team dat volop in beweging is en waar jij een belangrijke bijdrage levert aan de verdere ontwikkeling van integrale veiligheid en de continuïteit van de dienstverlening.

Naast een interessante en veelzijdige functie, bieden wij een salaris tussen de € 3.500,- en € 4.500 bruto o.b.v. een fulltime dienstverband, een aantrekkelijke tantièmeregeling, een lease auto en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsprogramma’s.
 

Sollicitatieprocedure

Ben je door het lezen van bovenstaande vacature enthousiast geworden? Klik dan op onderstaande sollicitatie-button en stuur je.

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 1 maand geleden en vervalt op 13 maart, Advertentie id: 1111835          217 bezoeken