Scorpion EXO-2000 EVO AIR Bautista Replica 3 race motorhelm

351,20 EUR

Scorpion EXO-2000 EVO AIR Bautista Replica 3 in de maten XS en S voor 351,20! 

De meest geavanceerde Scorpion helm tot nu toe. Met deze racehelm laat Scorpion zijn expertise zien op het gebied van zowel veiligheid als vernuft. De Scorpion EXO-2000 EVO AIR Bautista Replica 3 is een extreem lichtgewicht helm en biedt toch de beste bescherming. Omdat de helm vervormbaar is in het geval van een botsing, kan hij de impact-energie optimaal absorberen. Daarnaast is het mogelijk de wangkussens te verwijderen voordat de helm wordt afgezet zodat er geen risico is op het beschadigen van de nek.Hiernaast is deze helm verkrijgbaar in 4 verschillende maten buitenschaal, een zeldzame eigenschap. Zo is de maat van de buitenschaal altijd in proportie met de binnenmaat.
De helm is bovendien ontworpen in een windtunnel om windgeruis bij hoge snelheid te minimaliseren. Verder beschikt de helm over een Pinlock- en Ellip-TEC-systeem voor optimale anti-fog bescherming en beter zicht.
De Scorpion EXO-2000 EVO AIR Bautista Replica 3 is een echte racehelm en beschikt daarom niet over een zonnevizier om de helm zo licht mogelijk te houden.
Let op! Deze aanbiedingsprijs geldt alleen voor de maten S en XS!
Deze integraalhelm wordt geleverd met een helder vizier
Specificaties
3 verschillende maten buitenschaalGlasvezel/aramide composiet buitenschaalHelder antikrasvizierPinlock meegeleverdEllip-TEC technologieEmergency wangstukken makkelijk te verwijderen uit de helm in geval van een crashGeavanceerde ventilatieGeleverd met draagtasDD sluitingGewicht: 1400gECE-goedgekeurd voor motor/scooter2 dimensionaal Vizier uitgerust met Tear-off pennen en Maxvision klaarSchild lock systeem: een 3-positie hendel maakt het mogelijk om het vizier in gesloten of licht geopende stand te vergrendelen.Breath-deflector: Voor nog betere fog-free prestaties.Chin-cover: draagt bij aan geluidsreductieAirfit systeem voor een nog betere pasvormKwickwick3 liner Zeer effectief, hypoallergeen, afneembaar, wasbaar in de machine, en zeer zacht en aangenaam om aan te raken.Bluetooth voorbereidBrildrager vriendelijk
Verbouwingsopruiming! Onze winkel krijgt een nieuwe look daarom heel veel kleding, helmen, laarzen, schoenen en accessoires in onze winkel tot wel 70% afgeprijsd! Alleen maar A-merken; Dainese, Berik, Richa, Held, Arlen Ness, Segura, Bering, Sidi, Shark, e.a. Zie ook onze andere advertenties. Kom in onze winkel passen, koopt u meerdere items? Dan maken wij daar een leuke prijs van.

Op Zondag zijn wij open!

Let op, in onze showroom is het aanbod outlet veel groter dan in de webshop! Hier wordt hard aan gewerkt. Belt u gerust als u vragen heeft over een product.

Bij ons kunt u ook terecht voor goede gebruikte
motoren, voortdurend nieuw aanbod.
Inkoop van uw motor of inruil is mogelijk.

Verkoop van occasions van
Aprilia, Benelli, BMW, Ducati, Honda, Kawasaki,
Suzuki,Triumpf,Yamaha.

Openingstijden: Maandag en Dinsdag, op afspraak geopend. (ook elke avond van de week )
Woensdag van 10.00 tot 17.00
Donderdag van 10.00 tot 17.00
Vrijdag van 10.00 tot 17.00
Zaterdag van 10.00 tot 17.00
Zondag van 11.00 tot 16.00
buiten deze tijden op afspraak, belt u gerust !
Groot aanbod van helmen en kleding en alleen A- merken:
Revit, Dainese, Segura, Bering, Puma, Sidi, Berik,
Arlen Ness, TCX, Shark, Shoei,Caberg, Scorpion, Shark, Shuomy, HJC,
Diesel, Agv,

Motorcentrum Friesland/MotorKledingVoordeel
De IJsbaan 7
Wommels
0515-423060 bgg 06
Locatie: Friesland - Wommels
Toegevoegd op 24 dagen geleden en vervalt op 28 januari, Advertentie id: 784433          123 bezoeken