Scrum master

.... EUR


Als Scrum Master leid jij vanuit de afdeling Informatie Voorziening van onze opdrachtgever het Scrum Team. Dit Scrum Team houd zich bezig met de maatwerk applicaties die onze opdrachtgever gebruikt.
De afdeling Informatievoorziening bestaat uit drie verantwoordelijkheden waarin onderscheid wordt gemaakt tussen richten (de kaders), inrichten (het uitvoeren van veranderingen) en het verrichten (het in stand houden van de dienstverlening). Dit met als doel om optimaal aan te kunnen sluiten bij de strategie en werkwijze van het bedrijf.
Uiteraard ben jij als Scrum Master verantwoordelijk voor optimale prestaties van het Scrum Team Westland Infra. Samen met de Product Owner en het ontwikkelteam breng je het werkpakket in kaart en schat je de haalbaarheid in. Teamleden enthousiasmeer je en nieuwe collega's maak je wegwijs in het Agile gedachtegoed. Je zorgt ervoor dat de scrummethodiek correct wordt toegepast en faciliteert de stand-ups op een dusdanige wijze dat de tijd zo efficiënt mogelijk wordt benut. Knelpunten pak jij op, zodat de rest van het team zich kan focussen op het project. Waar nodig en mogelijk coach je ook Scrum Masters in opleiding. Ook het breder toepassen van het agile framework binnen het gehele bedrijf.


Functie-eisen

Opgesomd zoeken wij het volgende in jou:


Hbo werk- en denkniveau;
In het bezit van een Scrum Master certificaat en meerdere jaren ervaring in deze rol;
Oplossingsgericht en initiatiefrijk;
Gestructureerd en organisatorisch sterk;
Teamspeler met uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
Flexibel en energiek;
Ervaring met Agile coaching is een pré.Arbeidsvoorwaarden

Een inspirerende werkomgeving
Collega's die graag samen werken en kennis met elkaar delen
De mogelijkheid om je te ontwikkelen binnen een groeiend bedrijf
Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn marktconform
25

Locatie: Zuid-Holland - Poeldijk
Toegevoegd op 19 dagen geleden en vervalt op 7 oktober, Advertentie id: 996374          216 bezoeken