SEO specialist

contact met mij op 14,88 EUR

Bedrijfsomschrijving

Als je graag werkt binnen een kleine organisatie in Lelystad, waar je werkt in een professioneel team, dan spreekt deze baan je zeker aan. Binnen dit kleine technische bedrijf, waar de marktgroei enorm is zijn ze op zoek naar een fulltime medewerker die alle content kan structureren en verder opzetten. 

Functieomschrijving

In deze functie ga je data analyseren vanuit de bestaande systemen. Hoe kan het beter, hoe kan je het marktaandeel vergroten, hoe kun je nieuwe kansen creëren enzovoort. Je zorgt dat er nieuwe Adwords en optmyzr campagnes worden opgezet. Je optimaliseert de lopende campagnes en zet deze op in nieuwe SEO-campagnes.
De mogelijkheden liggen er voor je, want je kan jezelf binnen deze groeiende organisatie naar een hoger niveau brengen, door veel te leren en te doen!

Functie-eisen

Je beschikt adequate en parate kennis van Google Analytics, Adwords campagnes en het is mooi meegenomen als je ook kennis zou hebben van Optmyzr en/ of Semrush.Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift;Je kent de klappen van de zweep en wil jezelf alleen maar verbeteren;Klantgericht ben je van nature, want je wil dolgraag scoren met campagnes in het belang van het bedrijf en je klanten;Het mooiste zou zijn als je ook kunt laten zien, wat je hebt gedaan in je SEO/SEA-werkzaamheden;


Arbeidsvoorwaarden

Een uitstekend salaris tussen € 2.400 en € 3.850 bruto per maand, al naar gelang de kennis en kunde die jij meebrengt;Als je bent ingewerkt zijn er mogelijkheden om vanuit huis te werken;Uiteindelijk zoeken we iemand voor de lange termijn;Meegaan met de leuke teamuitjes en regelmatig nieuwe trainingen volgen.


Sollicitatieprocedure

Als je dit leest dan ben je waarschijnlijk erg enthousiast over deze baan in Lelystad en sta je in de startblokken om op korte termijn je cv en motivatie via een videocall toe te komen lichten. Wacht daarom niet langer en solliciteer direct door te klikken op de sollicitatiebutton ‘Ik wil deze baan!’ of stuur je cv naar lelystad@flevodirect.nl Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Diede Moermond via 0320-748800, of stuur een Whatsapp-bericht naar 0639184704. Onderdeel van de procedure is, dat wij referenties inwinnen en getuigschriften bij je kunnen opvragen.

Referentienummer:

Locatie: Flevoland - Lelystad
Toegevoegd op 13 dagen geleden en vervalt op 22 december, Advertentie id: 1041706          177 bezoeken