Service- en storingsmonteur ventilatiesystemen

contact met mij op 16,74 EUR

Ben jij de Service- en storingsmonteur die ons team bij Breijer Technische Specialisten komt versterken?

Bedrijfsomschrijving

Wil jij ook mensen blij maken?

Facilicom Group is een familiebedrijf. Echt Nederlands van oorsprong en met een omvang waar je ‘u’ tegen zegt. Maar zeg vooral jij, dan doen wij dat ook. In Nederland zijn we bekend van merken als Albron, Trigion, Incluzio en Gom. Samen werken aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor. En we zijn nog lang niet klaar.

Onze merken

De bedrijven die samen Facilicom Group vormen zijn stuk voor stuk toonaangevende spelers in hun branche. Vanuit vijf divisies – Albron, Gom, Trigion, Facilicom Solutions en Incluzio – werken we aan facilitaire dienstverlening en zorg en welzijn waarbij customer excellence centraal staat. Oplossingen voor de vraagstukken waar opdrachtgevers mee te maken krijgen, die zoeken we samen. En reken maar dat we ze vinden.

Onze mensen

Of je nu bij ons te gast bent, met ons samenwerkt of je voor één van onze bedrijven inzet; je mag van Facilicom Group verwachten dat wij mensen centraal stellen. Organisaties zijn onze klanten, maar het zijn altijd de mensen voor wie het doen. Ondernemen? Dat doen wij verantwoordelijk en altijd mensgericht. Logisch dus dat we daar een streep onder zetten met de kernbelofte van ons merk: happy people make happy people.

Onze markten

Sectoren waarin we ondernemen zijn schoonmaak, geïntegreerde facilitaire diensten, beveiliging, food&catering en zorg en welzijn. Als moederbedrijf vormen we de verbindende en stuwende factor om een inspirerende omgeving in alle facetten waar te maken. Facilicom Group is behalve in Nederland actief in België, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Ons hoofdkantoor staat in Schiedam, vlakbij Europoort.

Samen werken aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is de missie van Facilicom Group. Het doel is wat telt: in een veilige, gezonde en inspirerende omgeving voelen mensen zich het prettigst.

Facilicom Solutions is een van de vier divisies van het familiebedrijf Facilicom Group. Echt Nederlands van oorsprong en met een omvang waar je ‘u’ tegen zegt. Maar zeg vooral jij, dan doen wij dat ook. Naast dat Facilicom Solutions bij ons familiebedrijf hoort, is Facilicom Group in Nederland ook bekend van merken als Trigion, Incluzio en Gom. Met meer dan 26.000 medewerkers is een uitdaging ons niet snel te groot.

We zijn een totaalaanbieder van facilitaire en technische dienstverlening, voor alles in en om een gebouw. Onze supertechneuten en facilitaire helden leveren maatwerk, zodat we de service verlenen waar onze klanten behoefte aan hebben. Zo bouwen we aan een aangename en inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor. En we zijn nog lang niet klaar. We gaan op een gelijkwaardige manier met elkaar om en denken altijd met jou mee. Onze slogan? Happy people make happy people.

Functieomschrijving

Ben jij een kei in ventilatiesystemen?
 
Wij zijn voor de regio Zuidwest-Nederland (Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Amsterdam) per direct op zoek naar ervaren service- en storingsmonteur voor woningventilatiesystemen (fulltime, 40 uur per week).
 
De medewerkers van Breijer Ventilatietechniek optimaliseren het binnenklimaat van woningen, meestal in opdracht van woningcorporaties en vastgoedbeheerders.
 
In deze functie voer je – onder leiding van onze servicecoördinator – zelfstandig alle voorkomende service-, storings-, onderhoud- en inspectiewerkzaamheden uit aan mechanische ventilatiesystemen in woningen en woongebouwen. Hierbij maak je gebruik van een digitaal plannings- en werkbonnensysteem. Je onderhoudt dagelijks contact met onze planning en met opzichters, huismeesters en bewoners. Tevens draai je mee in de storingsdiensten.
In deze afwisselende functie is het volgen van vakgerichte cursussen noodzakelijk om vakkennis op te doen en om dit up-to-date te houden.

Functie-eisen

Minimaal een opleiding Elektrotechniek / Installatietechniek op VMBO-niveau en werkervaring op MTS-niveauErvaren in het verrichten van service- en storingsonderhoud aan mechanische ventilatiesystemen in de bestaande woningbouw. Aan luchtbehandelingsinstallaties in de utiliteit is een préOplossingsgerichtWoonachtig in Rotterdam of binnen een straal van 10 kmIn het bezit van een rijbewijs B en een VCA-certificaatFlexibel (geen 9 tot 5 mentaliteit), gemotiveerd, klantgericht en representatiefGoede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardighedenGoede contactuele eigenschappenAccuraat en kwaliteitsbewusthet vermogen om zowel goed in teamverband, als zelfstandig te kunnen werken.

Ben jij de Service- en storingsmonteur die ons team bij Breijer Technische Specialisten komt versterken? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop. Heb je na het lezen van de vacature nog vragen? Neem dan contact op met de recruiter!

Arbeidsvoorwaarden

 

Je krijgt de beschikking over een bedrijfsbus, volledig uitgerust met gereedschap en meetapparatuur.Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Metaal en Techniek.Naast een goed salaris kun je rekenen op uitstekende secundaire én tertiaire arbeidsvoorwaarden.Je krijgt een leuke afwisselende functie met kansen om jezelf te ontwikkelen en te ontplooien.Je hebt de mogelijkheid om gebruik te maken van één van onze collectieve ziektekostenverzekeringen en andere collectieve verzekeringen af te sluiten via ons moederbedrijf Facilicom Group.Je wordt opgenomen in een no-nonsense organisatie met korte communicatielijnen en een bedrijfscultuur waarin collega’s voor elkaar klaar staan.

Sollicitatieprocedure

Ben je door het lezen van bovenstaande vacature enthousiast geworden? Klik dan op onderstaande sollicitatie-button en stuur je.

Locatie: Zuid-Holland - Rotterdam
Toegevoegd op 6 dagen geleden en vervalt op 15 oktober, Advertentie id: 1172006          57 bezoeken