Service Technicus Elektrotechniek

.... EUR


Je komt te werken bij een grote, professionele organisatie binnen de installatietechniek. Een hecht bedrijf waar de mens centraal staat. Samen met ruim 300 collega's werk je aan duurzame installaties.
Betaselect is specialist in het verbinden van bèta's en technische bedrijven. Daarbij zijn ontwikkeling en vooruitgang belangrijke thema's voor ons. Wij faciliteren groei. En zijn toekomst gericht. Met ruim 20 jaar ervaring in de lokale markt weten we precies wat er speelt. En welke kansen dit voor jou biedt!


Functiebeschrijving

Jij zorgt er voor dat de elektrotechnische installaties bij onze klanten optimaal functioneren en goed onderhouden zijn. Het gaat in veel gevallen om geavanceerde duurzame gebouwgebonden installaties in bijvoorbeeld sportcomplexen, hotels, zwembaden, hotels, scholen en zorginstellingen. Je gaat dus met de nieuwste technieken aan de slag!
Op locatie van de klant spoor je storingsbronnen op en verhelpt deze op de juiste manier. Het kan voorkomen dat je tegen complexe technische problemen aanloopt. Jij vindt het leuk om passende oplossingen te bedenken als een standaardoplossing niet voldoet.
Je mag rekenen op goede ondersteuning van het team op kantoor. Zij zorgen ervoor dat jij over alles beschikt om je werk goed te kunnen doen.


Functie-eisenMBO werk- en denkniveau in de richting van installatietechniek
Minimaal 1 jaar ervaring als monteur binnen de installatietechniekArbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een veelzijdige en technische uitdagende functie binnen een dynamisch bedrijf met leuke collega's.
Wat bieden wij jou nog meer:


Auto van de zaak
Jaarcontract met uitzicht op vast
Een uitstekend salaris (€ 2800 - 3500)

25 vakantiedagen + 13 ADV dagen

Arbeidsvoorwaarden conform CAO kleinmetaal
Persoonlijk opleidingsbudget om jezelf te blijven ontwikkelen binnen je vakgebied

Onze teams werken in de driehoek Almere, 's-Hertogenbosch en Den Haag. Afhankelijk van je woonplaats zal je worden ingezet binnen een vast.

Locatie: Utrecht - IJsselstein
Toegevoegd op 7 dagen geleden en vervalt op 15 oktober, Advertentie id: 1171978          47 bezoeken