Service Technicus (Fulltime)

contact met mij op 15,88 EUR

Zie jij het zitten om te starten in een uitdagende nieuwe baan, waar je samenwerkt met collega's die net als jij passie voor het vak hebben? In deze functie ga je werken in de installatie en onderhoud aan medische apparatuur.Lees je mee?

Bedrijfsomschrijving

Werk maakt een belangrijk deel uit van je leven. Bij Connect gaat het om meer dan het vervullen van een vacature of opdracht. Wij begeleiden je niet alleen met je loopbaan maar kijken verder. ‘Mens en werk’ noemen we dit bij Connect. Met die mindset zetten we ons in voor specialisten in de techniek. Of het nu gaat om werk in loondienst of als zelfstandige.

Functieomschrijving

We zoeken een leergierig persoon, maar het is helemaal geen probleem als je nog niet heel veel ervaring hebt! Jouw toekomstige collega’s gaan je alles leren wat je moet weten, maar het is wel handig als je al eerder in de service of onderhoud hebt gewerkt. 

Als service technicus start je de dag vanuit huis, waar je in de auto van de zaak stapt en op weg gaat naar de locatie waar je die dag gaat werken. Soms is het meteen duidelijk hoe je hele dag eruitziet, soms ga je tussendoor met spoed naar een andere klus. Iedere dag is anders. Je dag bestaat uit de volgende werkzaamheden:

Je monteert en demonteert apparatuur.Je voert onderhoudswerkzaamheden uit.Je stelt nieuwe apparatuur in gebruik.Je analyseert storingen en lost deze op.Je verricht stralingsmetingen aan röntgenapparatuurJe verricht metingen die door de overheid verplicht zijn gesteld.Je voert inspecties uit.

Functie-eisen

Je komt te werken in een informeel team. Samen met een ervaren monteur ga jij op pad om te leren hoe alles bij dit bedrijf werkt. Jouw enthousiasme en positieve energie dragen daaraan bij. Dankzij jouw leergierigheid en gedrevenheid haal je iedere dag het beste uit jezelf.

Als je technisch aangelegd bent en een brede interesse hebt in de techniek, is dat al helemaal mooi meegenomen. Verder hopen we dat je flexibel bent, klanten voorop stelt en proactief taken oppakt.

Hoe meer ervaring je meebrengt, hoe beter. Maar jarenlange ervaring is geen harde eis. Wel is het noodzakelijk dat je een rijbewijs B hebt.

Klinkt dit als een perfecte nieuwe uitdaging voor je? Dan horen we graag van je! Solliciteer vandaag nog.

Arbeidsvoorwaarden

Dit bedrijf streeft ernaar de grootste leverancier te worden op het gebied van producten en services voor tandartsen en medici. Ze zijn internationaal actief in ruim 33 landen en bieden veel mogelijkheden aan hun werknemers. Je komt binnen als junior en er zijn volop kansen om door te groeien. Verder bieden ze het volgende:

Een bruto maandsalaris van 2275 tot 3400, afhankelijk van opleiding en ervaring.25 vakantiedagen.8 ATV-dagen.Een aantrekkelijke bonusregeling.Een tijdelijke aanstelling met uitzicht op een vast contract.De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door het volgen van cursussen of opleidingen.Een team waarvan je veel gaat.

Locatie: Flevoland - Almere
Toegevoegd op 11 dagen geleden en vervalt op 8 mei, Advertentie id: 1111767          293 bezoeken