Showmodellensale Babboe AANBIEDING OPOP

contact met mij op 136,72 EUR

We hebben weer een aantal showmodellen beschikbaar! Deze Babboe bakfietsen hebben soms kleine beschadigingen maar zijn verder nog gloednieuw! Daar kun jij van profiteren! Vanaf zaterdag 12 oktober om 10:00 zijn er diverse modellen beschikbaar waaronder: Babboe City-E, Babboe City, Babboe City Mountain, Babboe Curve Mountain, Babboe Carve Mountain en Babboe Dog-E.

De korting kan oplopen tot wel €600! Wees er wel snel bij, want OP = OP!

Kom langs op de volgende testdag op zaterdag 12 oktober om 10:00 uur in Amersfoort om een proefrit te maken op de beschikbare showmodellen. Op = Op!

Waarom een showmodel aanschaffen en geen tweedehands bakfiets? Bij aanschaf van een showmodel bakfiets bespaar je niet alleen geld, maar krijg je ook garantie op je bakfiets! Daarnaast zijn alle showmodellen technisch helemaal nagelopen.

Voorwaarden showmodellenverkoop

1. Wie het eerst komt heeft de eerste keuze. Dit gebeurt op volgorde van binnenkomst.

2. Aanschaf van één fiets per gezelschap/gezin.

3. Het maken van opties of reserveringen op showmodellen is niet mogelijk.

4. Voorraad is onder voorbehoud van beschikbaarheid.

5. Prénatal actie en Maandactie niet van toepassing op verkoop showmodellen

6. Als je een showroommodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Mocht je niet in de gelegenheid zijn de bakfiets direct mee te nemen, dan is het mogelijk deze te laten bezorgen voor €55,-

Waarom een Babboe?
Stabiele en veilige bakfietsenIs uitgebreid getest op veiligheid en kwaliteit Service aan huis - monteur komt op afspraak bij je thuis! Dus je hoeft niet met je kapotte bakfiets naar de fietsenwinkel of de bouwmarktIs standaard uitgebreid uitgerust en veel accessoires mogelijkRijdt heerlijk en superlicht, geen geslinger of gewiebel op gewone fiets met kindje voor- en achterop
Babboe Bakfietsen
van Ouders voor

Locatie: Utrecht - Amersfoort
Toegevoegd op 24 dagen geleden en vervalt op 3 juni, Advertentie id: 957049          75 bezoeken