Skoda Superb 1.6TDI 77KW Greenline 2012 Zwart

contact met mij op 114,47 EUR

Via deze weg bieden wij onze hele mooie en luxe Skoda aan. Dit in verband met dat we 100% electrisch gaan rijden voor de zaak.
Altijd veel bekijks  gehad en tot de dag vanvandaag vinden we dit nog steeds een hele mooie Skoda.

Hij heeft heel veel opties zoals hieronder opgenoemd. Maar eigenlijk nog meer. Zo zit er een breed navigatiesysylteen in Columbus genaamd twv 2.000 euro. Ook hebben we stoelverwarming achter laten monteren. Ook zijn alle luidsprekers vervangen door Pioneer luidspreker met een aparte subwoofer in het reserve wiel. Kosten 1.600 euro. Tevens zit er een afneembare trekhaak op. .
Er zitten net 4 nieuwe banden onder en zijn net  alle remblokjes rondom vervangen. We dachten namelijk dat onze  nieuwe Nissan Leaf pas een half jaar  later geleverd zou worden. Ook zitten er anderen velgen onder van 18". Ziet er veel mooier uit. Kosten 2.500 euro.

Voor de snelle beslissers hebben we 4 z.g.a.n. originele Skoda velgen met praktisch nieuwe banden erbij. En dit voor dezelfde prijs. Dit setje bieden we ook apart te koop aan op marktplaats.. Dus wees snel. Voor dit setje hoef je dus niet extra te betalenzolang we die nog hebben!!! Het was de bedoeling om hier winterbanden onder te zetten. Maar dat is er niet van gekomen. Dus ziet er nog mooi uit.


We zijn eerste eigenaar van deze Skoda. En we hebben er 41.000 euro voor betaald. We zijn er altijd erg netjes op geweest. De auto heeft 95% van de kilometers op de snelweg gemaakt tussen Leeuwarden en Zwolle.

Dus dit is de kans op een hele mooie en super ruime auto voor heel weinig geld. De conditie
Locatie: Friesland - Heerenveen
Toegevoegd op 20 dagen geleden en vervalt op 28 januari, Advertentie id: 801310          65 bezoeken