Stagiair marketingcommunicatie (feb 2021)

contact met mij op 15,09 EUR

Op zoek naar een uitdagende en leerzame stageplaats? Wij hebben een onwijs leuke, uitdagende en leerzame stageplaats beschikbaar binnen onze marketing afdeling.


Wat doe je als Stagiair marketing/communicatie (feb 2021)?
Binnen onze organisatie zijn we een momenteel een nieuw CRM aan het implementeren. Als stagiair krijg je hierbij de mogelijkheid om input te leveren. Na implementatie ben je verantwoordelijk voor het creëren van content (samen met een extern bureau) voor de verschillende campagnes. Als de content eenmaal gepubliceerd is, monitor je de resultaten en breng je verbeteringen aan waar nodig. Je werkt volgens een contentplanning, doet (zelfstandig) onderzoek naar de content behoeften van onze doelgroep (zowel B2B als B2C) en je onderhoudt contacten met de externe partner.

Onze marketing afdeling bestaat uit 1 marketeer, welke tevens je begeleider zal zijn. Daarnaast maken we gebruik van verschillende externe bureau's die ons ondersteunen waar nodig. De Pooter is een platte organisatie waarin je ook veel contact zal hebben met de andere collega's binnen de organisatie. De standplaats is zowel Axel als Middelburg, dus we verwachten hierbij enige flexibiliteit vanuit jouw kant om op beide locaties te werken. Het kan ook voorkomen dat je, indien nodig, vanuit onze vestiging in Bergen op Zoom werkzaam bent.


Wat kun je?
Klinkt deze stageplaats jou als muziek in de oren? We komen graag met je in gesprek wanneer je:
Een opleiding volgt op minimaal HBO niveau in de richting van marketing/communicatieJe kennis hebt van het opstellen van content en bij voorkeur hier in bijvoorbeeld eerdere stages of binnen je opleiding mee in aanraking bent gekomenJe creatief en enthousiast bent en kwaliteit hoog in het vaandel hebt staan en continue gericht bent op verbeteringen
De beoogde startdatum is februari 2021.


Wat krijg je?
Wij bieden je een onwijs leerzame stageperiode aan binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is. Je krijgt de kans om mee te bouwen aan een sterkere merkbeleving en hier door middel van content jouw steentje aan bij te dragen. Daarnaast kun je rekenen op een gedreven team van collega's en begeleiding van een ervaren marketeer. De stagevergoeding is afhankelijk van het schooljaar waar je momenteel in zit.


Waar ga je werken?
De Pooter Groep is de grootste dienstverlener in Zuid-West Nederland en actief in de (proces)industrie, techniek, bouw, zorg en zakelijke dienstverlening. We zijn bijna 70 jaar geleden opgericht vanuit een schuurtje in de achtertuin om te voorzien in werknemers met name in de landbouw. Wij staan voor een persoonlijke manier van werken; zo hebben we met al onze kandidaten een persoonlijk contact voordat wij ze voorstellen aan onze klanten en onderhouden we ook tijdens het dienstverband graag persoonlijk contact. Daarnaast heb je de vrijheid om zelfstandig je werk in te vullen en de mogelijkheid om mee te denken over hoe doelstellingen behaald kunnen worden. We verwachten van onze medewerkers dat ze zelf verantwoordelijkheid nemen en hart hebben voor het bedrijf en voor elkaar. En dat schuurtje in de achtertuin? Daar hangt nog steeds een foto van in ons hoofdkantoor. Wil je een indruk krijgen van jouw toekomstige werkplek en collega's? Klik dan op de volgende link: https:www.depooter.nl/over-ons


Solliciteren
U kunt solliciteren door op onderstaande link te.

Locatie: Zeeland - Axel
Toegevoegd op 23 dagen geleden en vervalt op 22 april, Advertentie id: 1056417          482 bezoeken