Stalen roeiboot met luchtkamers en fluistermotor

449 EUR

Na vele jaren gaan we ons bootje verkopen. Met pijn in het hart maar het in- en uitstappen is door knie problemen te lastig geworden.

Het is een stalen 'schippersboot' van ongeveer 3,10 x 1,30 meter.
Oorspronkelijk voorzien van een binnenboordmotor, waarvan het schroefhuis nog aanwezig is onder de houten vlonder. De vlonder is vorig jaar nieuw gemaakt. De 2 luchtkamers bieden een prima zitplaats en de achterste is voorzien van een skai zitkussen op maat 'voor de schipper'. Een los extra bankje zit erbij.
Je kunt er met 4 personen in varen, maar niet op 1,5 meter (Corona). Voor een gezin met 2 kleine kinderen is het prima te doen en met 2 volwassenen is het zeer comfortabel.
Het is een oerdegelijke boot, gelast van dik plaatmateriaal, rondom voorzien van opgelast rond stootboord en voorzien van 4 rvs bolders voor touw naar de wal. Kan wel wat schoonmaak en schilderwerk gebruiken maar is in technisch goede staat.

Inbegrepen is een Minn Kota 'Endura 40 Lbs' fluistermotor (12 Volt) met een high-power calcium accu (120 Ah) waarop hij ruim 2,5 uur op vol vermogen tot 4 uur op half vermogen kan varen. Ook inbegrepen een 220 Volt lader met diverse instellingen en beveiliging. De motor + accu + lader verkeren in goede staat en hebben nieuw ongeveer €420 gekost.

Eventueel is de boot ook los te koop voor €350 of een ander redelijk bod.

Let op: De boot ligt in de Singel van Utrecht. Dat betekent dat je de boot varend moet verplaatsen. Door het gewicht van naar schatting minimaal 200 kg is het handmatig eruit tillen namelijk niet mogelijk en er is geen flauwe helling in de buurt om te.

Locatie: Utrecht - Utrecht
Toegevoegd op 14 dagen geleden en vervalt op 31 oktober, Advertentie id: 1050022          57 bezoeken