Sukuki Marauder VZ1600 met veel extra039s

4.250 EUR

Zeer mooie Suzuki VZ1600 van eerste eigenaar. In uitstekend staat en met veel extras.

Door omstandigheden kan ik er echter zelf nog nauwelijks mee rijden, daarom helaas met pijn in het hart te koop. In de weg staat hij overigens niet, en de maandelijkse kosten zijn heel laag.

Ik heb dit toermonster in 2006 nieuw gekocht. Altijd aardig voor geweest. In onderhoud bij leverancier Motoport gehouden. Altijd binnen gestald in droge en warme ruimte. Uiteraard nooit ongeluk of andere schade mee gehad. Hij heeft mij door heel Europa gebracht en nooit een moment in de steek gelaten.

Er is veel aan gepimpt, zie fotos. Bijna alle originele (nooit gebruikte) onderdelen zijn echter ook nog aanwezig (niet zadel en uitlaten), zodat hij makkelijk terug te bouwen is naar de fabriekslook.

Met zijn 1600cc, 74PK, 125NM, brandstof injectie, 2 bougies per cylinder, cardan, staalflexleidingen, dubbele schijfrem voor en enkele schijfrem achter en vele andere fijne eigenschappen is het echt een heerlijke motor voor lange comfortabele ritten.

Verbruik is lekker laag, samen met een grote tankinhoud kun je dus grote afstanden af leggen zonder te tanken.

Status is top, en al helemaal gezien aantal gereden kilometers. Banden, accu, remmen, filters, noem maar op, allemaal in goede staat. Chroomwerk en lak top.

Enigste noemenswaardig te plaatsen opmerking is dat er een piepklein gaatje in de onderhoek van de radiator zit. Dit lekt niet eens als de motor koud is, en echt minimaal als de motor goed warm is. Daar dit nauwelijks hinderlijk is, en af en toe bijvullen een makkie achter de zijklep, heb ik er nooit wat aan gedaan, maar zal zeker eenvoudig gedicht kunnen worden. Vervangen hoef je de radiator dus zeker niet.

Komt met een paar dozen originele onderdelen.

Komt met origineel handboekje en zeer uitgebreide service manual.

Komt met ingebouwd Spyball alarm met 2 zenders.

Te bezichtigen, of proefrit, in Beek Limburg.

Bellen als je vragen hebt kan natuurlijk altijd, tussen 10:00 en 22:00.
Locatie: Limburg - Beek
Toegevoegd op 14 dagen geleden en vervalt op 8 juni, Advertentie id: 827467          74 bezoeken