Supervisor Customer Service

contact met mij op 142,34 EUR

Bedrijfsomschrijving

Je gaat aan de slag binnen het distributiecentrum van Ricoh Europe, de klant van DHL, in Bergen op Zoom. Vanuit deze locatie worden dagelijks meer dan 12.000 orders door 350 werknemers verwerkt. Het team dat je gaat aansturen, bestaat deels uit ervaren en deels uit minder ervaren medewerkers. De uitdaging ligt er voor jou om te zorgen dat jouw team zo optimaal en efficiënt mogelijk werkt.

Functieomschrijving

Ben jij in staat om een team aan te sturen? Kun jij als geen ander op een coachende manier leidinggeven zodat jouw team ten alle tijden gemotiveerd aan de slag is? Dan is de functie als Supervisor Customer Service wellicht iets voor jou! Geïnteresseerd? Lees dan snel verder…
Als supervisor customer service ga je jezelf bezighouden met het aansturen van een team dat bestaat uit 12 customer service medewerkers, die zich hoofdzakelijk bezighouden met transportplanning en overige documentatie. Je bent verantwoordelijk voor het inrichten/verbeteren van de operationele processen en streeft ernaar deze zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hierbij motiveer jij jouw team optimaal. Dagelijkse gesprekken met het management en de klant Ricoh behoren tot je takenpakket.

Functie-eisen

- Je beschikt over HBO werk- en denkniveau.
- Minimaal 3 jaar ervaring in een relevante leidinggevende functie.
- Nederlands en Engels is in woord en geschrift uitstekend.
- Ervaring met internationaal klantcontact.

Arbeidsvoorwaarden

- Een bruto maandsalaris tussen €3000,- en €3500,- op basis van een fulltime werkweek.
- Reiskosten vanaf de eerste kilometer.
- Een ambitieus en hecht team om aan te sturen?
- Een uitdagende omgeving bij de grootste logistieke dienstverlener ter.

Locatie: Noord-Brabant - Bergen op Zoom
Toegevoegd op 12 dagen geleden en vervalt op 7 oktober, Advertentie id: 996379          246 bezoeken