Supply Chain Medewerker

contact met mij op 142,34 EUR

Bedrijfsomschrijving

Waar ga je werken?
Bij de vestiging van Essity in Gennep werken ongeveer 230 medewerkers, waarvan de meesten werkzaam zijn binnen de productie. Naast Productie hebben we nog een aantal andere afdelingen zoals Logistiek, Controlling, Kwaliteit, Inkoop, HR en Utilities. Ons bedrijf kent een cultuur waarin zelfsturing, verantwoordelijkheid en teamwerk centraal staan. We hebben een platte organisatiestructuur waardoor er veel zelfsturing en verantwoordelijkheid van de medewerkers wordt verwacht.

Functieomschrijving

Je bent werkzaam binnen de afdeling Supply Service. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het leveren van zelf geproduceerde producten en ingekochte artikelen naar lokale Essity-magazijnen en directe klanten over de hele wereld.
Je werkt in een team waarin jij je eigen verantwoordelijkheden hebt en pakt. Als spin in het web zorg je voor afstemming met de afdeling Supply Chain Planning en de lokale Essity-verkooporganisaties van de landen waarvoor jij verantwoordelijk bent. Leveringen stem je af met de transportplanning en ons magazijn.
Belangrijke doelstellingen voor jou zijn het zorgen voor een juiste voorraad in de lokale magazijnen met als resultaat een hoog service level.
Je bent in staat om de gevolgen van verstoringen in het proces goed in te schatten en daar pro-actief op te reageren richting jouw stakeholders. Je bent zowel klant- als procesgericht.
Als belangrijk hulpmiddel om je doelen te bereiken, zorg je ervoor dat de masterdata en de orders in het SAP-systeem voortdurend up to date zijn.

Functie-eisen

We zijn op zoek naar kandidaten die per direct kunnen starten en hbo werk- en denkniveau beschikken.
Je bent accuraat, in staat om zelfstandig te werken en je vindt het leuk om met collega’s samen te werken. Je stelt de juiste prioriteiten en neemt verantwoordelijkheid voor je taken.
Je communiceert goed in de Nederlandse en Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling.
Een goede basiskennis van Excel is een vereiste. ERP-kennis, bij voorkeur SAP, is een pré.

Wat kun jij van Adecco verwachten?
- Het bruto uurloon bedraagt voor deze functie € 14,40 €16,15 per uur
- 25 vakantiedagen op jaarbasis (bij fulltime dienstverband)
- Reis je met het openbaar vervoer? Dan krijg je alle kosten vergoed
- 8% vakantietoeslag
- Iedere woensdag je salaris gestort
- Na 26 gewerkte weken via Adecco ga je deelnemen aan ons pensioenfonds
- Gratis en onbeperkt toegang tot het trainingsaanbod van Adecco Academy (online)

Locatie: Limburg - Heijen
Toegevoegd op 9 dagen geleden en vervalt op 25 april, Advertentie id: 996371          42 bezoeken