Suzuki M 1800 R Intruder (bj 2008)

7.490 EUR

49800km. Bouwjaar: 2008. Is een echte "power cruiser" wat voor jou? Dan zou deze Suzuki M1800R zomaar eens jouw volgende motor kunnen zijn. De 1800cc V-Twin staat bekend om zijn kracht en souplesse in elke...

Suzuki M 1800 R Intruder

Modeljaar: 2008
Kleur: Prl.Nebular Bla
Vermogen: 92 kW (125 PK)
GVW: 391 kg
BOVAG garantie: 3 maanden
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar (margeregeling)
Kenteken: MT-DX-19

Is een echte "power cruiser" wat voor jou? Dan zou deze Suzuki M1800R zomaar eens jouw volgende motor kunnen zijn. De 1800cc V-Twin staat bekend om zijn kracht en souplesse in elke versnelling.
Dit exemplaar is tevens voorzien van zijtassen, classic koplamp, seat cover (duo zadel wordt meegeleverd) en passing lights om het plaatje echt compleet te maken.

Klaar voor een leuke trip!

Voor kwaliteit en betrouwbaarheid bent u al meer dan 65 jaar aan het juiste adres bij MotoPort Goes. Wij hebben het grootste aanbod van Zuid-West Nederland.
Voor aankoop en onderhoud van motoren en scooters, aanschaf van kleding (kleding shop van 600 vierkante meter) en voor de aanschaf van onderdelen en accessoires kunt u bij ons terecht.
.
De prijzen van onze nieuwe motorfietsen en scooters zijn altijd inclusief afleveringskosten. Wij bieden tegen aantrekkelijke tarieven diverse BOVAG garantiepakketten aan op onze gebruikte motorfietsen. Informeer hiervoor bij onze verkoopafdeling.
.
Wij zijn officieel dealer van: BMW, Harley-Davidson, Honda, Kawasaki, Peugeot, Piaggio, Suzuki, Sym, Triumph, Vespa en Yamaha. Inruil van alle merken is bij ons mogelijk.
.
Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen.
.
Voor meer motoren en scooters (300 stuks) zie onze website www.motoportgoes.nl of kom langs!
.
Een motorfiets van ons kopen vanuit het buitenland? Buying a motorcycle from us from abroad?
No problem! See: www.motoport.nl/Vestigingen/nl/MotoPort-Goes/Motorfiets-kopen-vanuit-buitenland
.
Voordelig en goed verzekeren?
Kijk op onze website voor meer informatie over de MotoPort No Risk verzekeringen (ook als je niet je motor bij ons hebt).

Locatie: Zeeland - Goes
Toegevoegd op 17 dagen geleden en vervalt op 25 augustus, Advertentie id: 973904          65 bezoeken