Teamlead Hospitality

contact met mij op 16,11 EUR

Ben jij een echte Hospitality-expert en wil jij vanuit Food&i bijdragen aan de nieuwe wereld van eten & drinken? Heb jij de drive en bevlogenheid om jouw eigen restaurant op te zetten en aan te sturen? Lees dan snel verder!

Bedrijfsomschrijving

Wil jij ook mensen blij maken?

Facilicom Group is een familiebedrijf. Echt Nederlands van oorsprong en met een omvang waar je ‘u’ tegen zegt. Maar zeg vooral jij, dan doen wij dat ook. In Nederland zijn we bekend van merken als Albron, Trigion, Incluzio en Gom. Samen werken aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor. En we zijn nog lang niet klaar.

Onze merken

De bedrijven die samen Facilicom Group vormen zijn stuk voor stuk toonaangevende spelers in hun branche. Vanuit vijf divisies – Albron, Gom, Trigion, Facilicom Solutions en Incluzio – werken we aan facilitaire dienstverlening en zorg en welzijn waarbij customer excellence centraal staat. Oplossingen voor de vraagstukken waar opdrachtgevers mee te maken krijgen, die zoeken we samen. En reken maar dat we ze vinden.

Onze mensen

Of je nu bij ons te gast bent, met ons samenwerkt of je voor één van onze bedrijven inzet; je mag van Facilicom Group verwachten dat wij mensen centraal stellen. Organisaties zijn onze klanten, maar het zijn altijd de mensen voor wie het doen. Ondernemen? Dat doen wij verantwoordelijk en altijd mensgericht. Logisch dus dat we daar een streep onder zetten met de kernbelofte van ons merk: happy people make happy people.

Onze markten

Sectoren waarin we ondernemen zijn schoonmaak, geïntegreerde facilitaire diensten, beveiliging, food&catering en zorg en welzijn. Als moederbedrijf vormen we de verbindende en stuwende factor om een inspirerende omgeving in alle facetten waar te maken. Facilicom Group is behalve in Nederland actief in België, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Ons hoofdkantoor staat in Schiedam, vlakbij Europoort.

Samen werken aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is de missie van Facilicom Group. Het doel is wat telt: in een veilige, gezonde en inspirerende omgeving voelen mensen zich het prettigst.

Functieomschrijving

De wereld verandert snel en daarmee ook de manier waarop we kantoren gaan gebruiken. Dit heeft impact op het traditionele bedrijfsrestaurant. Met Food&i treden we buiten de gebaande paden van de markt. In ons vernieuwende concept komen individuele behoeften van gasten écht centraal te staan.

Bij Food&i maken we food with impact. Impact op onze gasten, op onze planeet, maar ook op elkaar. Van het kunnen maken van bewuste en transparante keuzes tot het gastvrij en bevlogen bedienen van onze gasten. Hoe we dit doen? Daar kom jij als Teamlead Hospitality in beeld, want impact maken we mét elkaar.​ Ons team is betrokken bij elke stap en daagt elkaar uit om net dat tikkeltje meer te doen. Nog meer impact maken!

Functie-eisen

De Teamlead Hospitality die we zoeken is een bevlogen teamspeler die kansen ziet, out-of-the-box denkt, initiatief neemt en van deze mooie locatie bij onze klant Royal FloraHolland tot een waar succes kan maken. Passie voor eten & drinken, voor wat nieuw en innovatief is, voor het centraal stellen van de gast, oog hebben voor de impact die we hebben op elkaar en onze omgeving, kenmerken jou het best.

Verder beschik je over:

Minimaal MBO werk- en denkniveau;Ervaring met het zelfstandig uitvoeren van soortgelijke werkzaamheden;Goede communicatieve vaardigheden;Horeca en/of catering ervaring;Eigen vervoer;Een flexibele instelling: de vaste standplaats is Aalsmeer, maar het kan voorkomen dat je weleens op andere locaties (Naaldwijk of Rijnsburg).
Kun jij niet wachten om mee te bouwen aan jouw Food&i locatie? Reageer dan snel via de sollicitatieknop!

Voor meer vragen, neem je contact op met Merel Festraets.

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt rekenen op een dynamische functie, voor 27,5 uur per week (verdeeld over 5 dagen), waarin je verantwoordelijk wordt voor je eigen locatie. Er is volop ruimte voor eigen inbreng en een ondernemende aanpak. Verder krijg je:
 

Een mooi bruto salaris tussen € 2.012,15 en € 2.191,37 per maand (fulltime) op basis van ervaring (conform catering cao, schaal 3);25 verlofdagen en 13 ATV (op fulltime basis);Een werkgever die aandacht heeft voor  jou, jouw mening en voor jouw persoonlijke ontwikkeling;Een werkgever met een sterke maatschappelijke drive.
Je start met ingang van 15 februari a.s., zodat wij je wegwijs kunnen maken en jij tevens een barista cursus volgt, om vervolgens met jouw team op 22 februari a.s. officieel de deuren te openen.

Sollicitatieprocedure

Ben je door het lezen van bovenstaande vacature enthousiast geworden? Klik dan op onderstaande sollicitatie-button en stuur je.

Locatie: Noord-Holland - Aalsmeer
Toegevoegd op 8 dagen geleden en vervalt op 7 mei, Advertentie id: 1127508          195 bezoeken