Teamleader Supply Chain Planning

contact met mij op 15 EUR

Ben jij een leidinggevende in hart en nieren met ervaring binnen de supply chain en heb jij plezier in het verder ontwikkelen, motiveren en bijsturen van medewerkers?

Als Teamleader Supply Chain Planning rapporteer je rechtstreeks aan de Manager Supply Chain. Je geeft leiding aan een team van ongeveer 24 medewerkers in diverse functies. Samen met dit team realiseer je een zo efficiënt en effectief mogelijke verwerking van orders en planning van resources, middelen en grondstoffen, zodat de fabrieken optimaal kunnen draaien met hoge leverbetrouwbaarheid aan de klanten.


In deze functie ben je verantwoordelijk voor het:
aansturen, motiveren, ontwikkelen en bijsturen van een nieuw samengesteld team en het inbedden van een gewenste cultuur met oog voor samenwerkingopstellen van het supply chain planning-beleid (zowel korte als lange termijn), de te realiseren jaarplannen en doelstellingenbepalen van KPI's m.b.t. supply chain planningborgen van duidelijke en gedragen afspraken tussen de verschillende afdelingen die een rol spelen binnen het supply chain planningsprocesbeheren en optimaliseren van de periodieke S&OP-planningscyclus, waarin demand/verkoopvolumes worden vertaald in een optimaal operations - en voorraadplanbeheren van voorraadniveaus, incl. risicovoorraden grondstof/eindproduct i.s.m. stakeholders binnen commercie en procurementbewaken van de ontwikkeling en vormgeving van het demand planning-procesafstemmen van de capaciteitenplannen per fabriek met de Productiemanager en Director Operationssignaleren en oplossen van knelpunten op het gebied van capaciteit, bezetting en beschikbaarheid van grondstoffensamenstellen van periodieke rapportages, voorbereiden van informatie als input voor het periodiek S&OP-overlegzorgen voor een nauwe afstemming met commerciezorgen voor adequaat relatiebeheer met klanten van alle klantsegmentenzorgen voor een efficiënt supply chain planning-proces door sturing van het orderdoorloopproces, afstemming met stakeholders en indien mogelijk verbeteren van servicelevels en prestaties.initiëren en uitvoeren van verbeteractiviteiten en -projecten voor het supply chain planning-procesbeheren, optimaliseren en aanpassen van werkprocessen, -instructies en -procedures

De functie-eisen:
een afgeronde HBO-opleiding supply chain management of bedrijfseconomie of een vergelijkbaar diplomaminimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functiefeeling met commerciegoede sociale en communicatieve vaardigheden, in zowel de Nederlandse als de Engelse taal
De competenties:
coach en ontwikkel medewerkersinspirerend en empathisch leiderovertuigenddelegerenoplossingsgerichtanalytisch vermogen

Wat bieden wij jou:
een zeer uitdagende functieeen marktconform salaris met meer dan goede secundaire arbeidsvoorwaardeneen prettige werkomgeving waarin we streven naar 100% kwaliteit en waar we veiligheid hoog in het vaandel hebben staan.

Waar ga je werken?
Samen met onze klanten zijn wij steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden in de wereld van brood en banket. Door anders te denken, bieden we inventieve oplossingen om bakkers succesvoller te maken. We inspireren onze klanten met hoogwaardige ingrediënten en manieren om beter te bakken, te managen en te verkopen. Opgericht in 1900 door de familie Doeleman, is Zeelandia uitgegroeid tot een wereldwijde speler op de markt van bakkerijgrondstoffen. Vandaag de dag ontwikkelen ruim 3.000 toegewijde medewerkers wereldwijd producten die aansluiten op de lokale smaak en behoeften in circa 100 landen.


Solliciteren
U kunt solliciteren door op onderstaande link te.

Locatie: Zeeland - Zierikzee
Toegevoegd op 5 dagen geleden en vervalt op 30 oktober, Advertentie id: 1049771          33 bezoeken