Teamleider

.... EUR

Onze opdrachtgever bestaat sinds 1932 en is een familiebedrijf met een internationaal karakter. Er heerst een informele, maar professionele werksfeer. Het bedrijf heeft verkooporganisaties in de USA, China maar ook in Nederland. Het bedrijf telt ongeveer 400 medewerkers en heeft de volledige productie in eigen huis. Het bedrijf legt de nadruk op de kwaliteit van producten en tevens is er een grote R&D afdeling.

Functiebeschrijving
Voor een opdrachtgever in Lochem zijn wij op zoek naar een Teamleider. Als Teamleider ga je leidinggeven aan +/- 25 operators. Je overlegt met de Assistent Teamleiders over de dagelijkse gang van zaken, zodat jij je helicopterview kunt bewaren. Jij haalt je energie uit het motiveren, enthousiasmeren en begeleiden van de operators. Omdat er constant verbeter wordt, initieer je verbeterprocessen waar nodig. Daarnaast denk je mee met de organisatie om het gehele productieproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Samen met de andere Teamleiders en Productiemanager bewaak je de processen. Binnen deze functie leg je direct verantwoording af aan de Productiemanager en houden jullie de KPI's in de gaten. Het betreft een functie in dagdienst.

Functie-eisen


Je hebt minimaal een hbo diploma richting Werktuigbouwkunde of Technische Bedrijfskunde;
Je hebt ervaring met leidinggeven of dit is van nature aanwezig.
Je bent resultaatgericht, zelfstandig en gericht op verbeteringen.
Je beschikt over goede communicatieve en instructieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk.
Je hebt ervaring binnen het CNC verspanen of met vergelijkbare hoogwaardige productieprocessen.
Je hebt initiatiefkracht en bent stressbestendig.
Je bent bereid tot het volgen van trainingen en cursussen om je kwaliteiten verder te ontwikkelen.Arbeidsvoorwaarden

Onze opdrachtgever vind het belangrijk dat je naast goede arbeidsvoorwaarden, met plezier naar je werk gaat. Daarom vinden zij samenwerken, betrokkenheid en een goede werk-privé balans belangrijk. Naast een goed salaris conform cao metalektro, bieden zij daarom ook aan:


27 vakantiedagen én 13 ATV-dagen bij fulltime basis;
Ruime winstdelingsregeling;
Opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
Uitgebreid inwerkprogramma; ;

Locatie: Gelderland - Lochem
Toegevoegd op 8 dagen geleden en vervalt op 28 november, Advertentie id: 1241041          38 bezoeken