Teamleider Assemblage - TOBROCO GIANT

contact met mij op 14,69 EUR

Wil jij leiding geven in een technische omgeving, durf jij wel een uitdaging aan en ben jij zowel stressbestendig als flexibel?  Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een TOBROCO-GIANT zijn wij op zoek naar een fulltime teamleider assemblage dagdienst of 2-ploegen. 

Bedrijfsomschrijving

Wil jij leiding geven in een technische omgeving, durf jij wel een uitdaging aan en ben jij zowel stressbestendig als flexibel? Voor TOBROCO-GIANT zijn wij op zoek naar een fulltime teamleider assemblage dagdienst of 2-ploegen. 

TOBROCO-GIANT is de fabrikant van de GIANT machines en aanbouwdelen sinds 1996 toen we onze eerste fabriek openden in Nederland. Vandaag de dag biedt TOBROCO-GIANT een van de breedste portfolio’s in de industrie met een totaal van 36 verschillende modellen in 40 landen, ontworpen en gebouwd door een team van 270 enthousiaste medewerkers in onze moderne fabriek in Oisterwijk, Nederland. Wanneer jij gaat werken bij ons kom je terecht in een dynamische omgeving waar dagelijks wordt gewerkt met de modernste technieken.

Functieomschrijving

 

Als Teamleider Assemblage ziet jouw dag er zo uit:

Leidinggeven: Je organiseert, beheerst en verbetert het operationele proces binnen de desbetreffende zones. Daarnaast draag je zorg voor de noodzakelijke verandering ter verbetering en expansie van de desbetreffende zones. Geeft de persoon die de taken moet uitvoeren voldoende instructies over de wijze waarop de taken moeten worden uitgevoerd. Stuurt op veiligheid, kwaliteit, aantallen en efficiency. Is verantwoordelijk voor operationeel personeel en bezetting binnen de desbetreffende zones. Houdt daarbij rekening met de interesse, ambitie ontwikkeling en competentie (juiste taak voor de juiste persoon) van de medewerkers. Heeft een voorbeeldfunctie in gedrag en communicatie. Werkt volgens 5S en Lean principes en draagt dit uit. Voert sollicitatie-, voortgangs-, beoordelings- en functioneringsgesprekken;Veiligheid: verantwoordelijk voor veilige, ergonomische en schone werkomstandigheden binnen de zones conform de richtlijnen;Proces: draagt zorg voor de assemblage van (half) producten met een zo hoog mogelijke kwaliteit, efficiency volgens de beschikbare werkinstructies, specificaties en planning. Komt daarvoor actief met voorstellen tot verbetering. Ondersteunt de medewerkers of andere teamleiders bij het voorkomen en oplossen van bottlenecks. Verantwoordelijk voor de eindcontrole van het (half) product en de daarbij behorende herstelwerkzaamheden met terugkoppeling van geconstateerde defecten naar de medewerkers, andere Teamleiders of Hoofd Assemblage om problemen in de toekomst te voorkomen;Project: initiëren, begeleiden en uitvoeren van de gewenste veranderingen ter verbetering van de desbetreffende zones op het gebied van veiligheid, kwaliteit, levertijd en efficiency;Administratie / financiën: invullen van juiste documenten ter verbetering van het proces of voorkomen en oplossen van geconstateerde defecten;Algemeen: zorgt voor goede werksfeer binnen de zones en draagt bij aan het verbeteren van het proces.
Is dit voor jou dé ideale werkdag? Kijk dan snel verder over welke kennis en werkzaamheden jij dient te beschikken!

Functie-eisen

 

Als Teamleider Assemblage breng je de volgende kennis en vaardigheden met je mee:

MBO niveau 4 of door ervaring verkregen kennis;Brede technische kennis;Kennis over het PIP-systeem (Papierloos In Productie);Toepasbare kennis van methodieken als Lean en 5S;Goede communicatieve vaardigheden;Leidinggevende ervaring in een productie omgeving;Resultaat- en oplossingsgerichte, pro- actieve werkhouding.
Beschik jij over dit profiel? Kijk dan snel verder welke arbeidsvoorwaarden er voor jou klaar staan!

Arbeidsvoorwaarden

 

Als Teamleider Assemblage staat er een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden voor je klaar:  

Marktconforme arbeidsvoorwaarden;Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;Opleidingsmogelijkheden;Dynamische functie in een internationale omgeving;Een goed startsalaris conform ervaring en leeftijd.
 

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je enthousiast? Klik dan hieronder op solliciteren of bel voor meer informatie naar 073 –.

Locatie: Noord-Brabant - Oisterwijk
Toegevoegd op 6 dagen geleden en vervalt op 1 september, Advertentie id: 1028228          43 bezoeken