Teamleider Projectmanagement

.... EUR

Nijhuis Industries levert solide en adaptieve oplossingen voor duurzaam watergebruik, energie- en grondstoffenrecuperatie (terugwinning). Zij helpen industrieën, nutsbedrijven en steden bij het verminderen, hergebruiken en herstellen om de aanpassing aan water- en klimaatverandering te bevorderen en bij te dragen aan een veerkrachtiger en duurzamere toekomst.

Functiebeschrijving
Als Teamleider Projectmanagement draag je de eindverantwoordelijkheid voor de afdeling Projectmanagement en geef je dagelijkse leiding aan een team van tien collega's. Hierbij is belangrijk dat je het team zo goed mogelijk ondersteunt. Je hebt maximale focus op kwaliteit, tijdigheid van de oplevering en productiviteit van de project teams. Daarnaast houd je focus op het financiële resultaat van de projecten.
Je bent een betrokken leider, weet van A tot Z wat er speelt en motiveert je team om samen tot het beste resultaat te komen zonder hierbij het belang van de klant en de organisatie uit het oog te verliezen. Je kent het proces van de projecten waar je verantwoordelijk voor bent, weet de risico's binnen het proces in kaart te brengen en de juiste beheersmaatregelen te nemen. Je kijkt vooruit, maakt een planning, prognose en zorgt ervoor dat de organisatie en de klant een voorspelbaar project hebben. Belangrijk is om continue te streven naar procesverbeteringen op de afdeling Projectmanagement. Jij bent de verandering, pakt je speelruimte en lost problemen creatief op!
Om je rol goed te kunnen vervullen krijg je ook de verantwoordelijkheid voor een aantal kleinere projecten. Zo blijf je goed op de hoogte van Projectmanagement en Project Execution. Je gaat daarvoor aan de slag bij de huidige of juist nieuwe klantlocaties en ondersteunt de wereldwijde kantoren om verdere integratie en professionalisering van het projectmanagement te realiseren. Je bent een sparringpartner op zowel tactisch als strategisch niveau. Je vertaalt een opdrachtomschrijving en/of offerte in een projectdocument met informatie omtrent scope, planning, capaciteit, budget en kwaliteit. Je bewaakt, rapporteert en presenteert de projectvoortgang aan diverse stakeholders, waarbij geldt dat meten is weten! Hierbij ga je data-gedreven te werk. Na afronding van een project zorg je voor een juiste overdracht en het waarborgen van opgedane inzichten en kennis.
In deze rol werk je nauw samen met de klant en collega's.


Functie-eisen

Jij bent al flink ervaren in het leiden en aansturen van mensen en projecten en het is je ambitie om je verder ontwikkelen op dit vlak tot een gedegen en doorgewinterde Teamleider Projectmanagement. Je wilt samen met de projectteams resultaat boeken op een manier waarbij mensen in hun kracht worden gezet.
Je beschikt over HBO+ of WO werk- en denkniveau op technisch / commercieel gebied. Doordat je minimaal 5 jaar relevante werkervaring hebt, ken je inmiddels de klappen van de zweep. Ervaring in de wereld van het zuiveren van afvalwater en het hergebruik is een zeer grote pré! Daarnaast herken je je zelf in de onderstaande kenmerken:


Je hebt een bewezen trackrecord als het gaat over het managen van projecten;
Je hebt ruime ervaring met leidinggeven en bent een voorbeeld voor de Projectmanagers;
Je bent cijfermatig sterk, hebt een groot analytisch denkvermogen;
Je kunt planmatig werken en bent in staat met stevige deadlines te werken;
Je hebt inzicht in complexe processen en bent in staat om deze tijdig bij te sturen;
Je hebt ervaring in het samenwerken met bedrijven, overheden en andere non-profit organisaties;
Je weet je op zowel tactisch als strategisch niveau goed bij de klant te bewegen;
Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal (professioneel niveau) in woord en geschrift;
Je bent bereid om zowel binnen Nederland als internationaal te reizen.Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende en brede positie binnen een internationale omgeving die vanuit de visie “solid solutions in a fluid world' een toegevoegde waarde aan natuur, milieu, duurzaamheid, circulaire economie en maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen levert! Deze gedachte uit zich ook in de nauwe samenwerking met hogescholen, universiteiten en scale-ups.
Als medewerker word je aangemoedigd om initiatieven die aan de doelstellingen bijdragen met directie en collega's te delen. Je krijgt de vrijheid, het vertrouwen en steun om deze verder uit te werken. Al met al kunnen wij jou een inspirerende, uitdagende en dynamische werkomgeving bieden.


Startend met een jaarcontract en bij goed functioneren uitzicht op een langdurig dienstverband;
Een marktconform salaris en 8% vakantietoeslag;
Flexibele werktijden;
Veel verlof, met maar liefst 27 vakantie- en 7 ADV-dagen;
Regeling woon-werkverkeer;
Goede pensioenregeling;
Collectieve zorgverzekering;
Moderne werkplek, een gezamenlijke kantine en een lunchroom om de hoek;
Interessante trainingen en lunchsessies, zodat jij je kunt blijven ontwikkelen;
Een noaber die jou in onze organisatie wegwijs maakt;
Een actieve personeelsvereniging.Websitebanners.recruitmenttechnologies.com/adnetwork/servlet/advertbeans.trackingservlet?seid=85259278&t=101&cid=jaws-nl&vid

Locatie: Gelderland - Doetinchem
Toegevoegd op 8 dagen geleden en vervalt op 28 november, Advertentie id: 1241042          76 bezoeken