Teamleider Rijksoverheid

contact met mij op 14,69 EUR

Functieomschrijving

Ben jij een doorzetter en beschik jij daarnaast over leidinggevende capaciteiten? Dan is deze functie als teamleider op de afdeling zorg en opvoeding bij Dienst Justitiële Inrichtingen echt wat voor jou! Lees snel verder...

Wat ga je doen?

Je geeft als teamleider leiding aan twee teams en levert een bijdrage aan het inrichtingsbeleid

van de Rijks Justitiële Jeugdinrichting (RJJI) De Hartelborgt. Je draagt zorg binnen de vastgestelde kaders en mandaat voor activiteiten op het gebied van opvang, opvoeding, verzorging en beveiliging van jongeren. Als teamleider geef je tevens uitvoering aan het pedagogisch beleid, zie je toe op de naleving van veiligheidsregels bij o.a. calamiteiten en draait consignatiediensten. Verder heeft de teamleider een intensieve samenwerking met de gedragsdeskundige en individueel trajectbegeleider in de triade en fungeert tevens als voorzitter van de triade. Deze triade geeft inhoudelijk richting aan het beleid van de afdeling. De teamleider is verantwoording schuldig aan de unitmanager zorg & opvoeding. Ook krijg je als teamleider hierbij veel vrijheid en natuurlijk hele leuke collega’s! Hoe leuk is dat?!

Dit krijg je:

Salaris tussen de €2.737,59 en €4.400,17 bruto per maand o.b.v. een 36-urige werkweek;Een werkweek van 25 – 36 uur;De kans om voor een hele mooie opdrachtgever te werken, namelijk Dienst Justitiële Inrichtingen!Een opdracht van 27 mei 2020 tot en met 27 november 2020, mét de optie tot verlenging!Volledige vergoeding van de OV-kosten!
Dit ben je:

Je hebt een HBO diploma;Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als teamleider over jeugdigen binnen een gesloten setting!Je bent een doorzetter, besluitvaardig en staat stevig in je schoenen;Je hebt kennis van de strafopleggingen van jeugdigen binnen de Penitentiare Inrichtingen;Je kunt snel schakelen en je kunt de balans bewaren tussen je team en de jeugdigen.
Jouw werkplek bij…

De Hartelborgt in Spijkenisse is een van de drie locaties van de Rijks Justitiële Jeugdinrichting (RJJI). RJJI De Hartelborgt heeft plaats voor 105 jongeren in de leeftijd van 12 tot en met 24 jaar. Alleen deze locatie van de RJJI heeft een afdeling voor ernstige crisis (FOBA) en een afdeling voor ernstige psychiatrische problematiek (VIC). In RJJI De Hartelborgt zitten jongens die om strafrechtelijke

redenen zijn opgenomen in de jeugdinrichting. Ze zitten hier op basis van een preventieve hechtenis, nachtdetentie, jeugddetentie of een PIJ-maatregel: Plaatsing in een Inrichting voor Jeugdigen.

Sta jij al te popelen om te beginnen? Reageer dan snel met een uitgebreide (!)motivatiebrief en CV door op de button te klikken. Wacht niet langer en solliciteer, want reageren kan tot 25 mei 2020!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te!

Locatie: Zuid-Holland - Spijkenisse
Toegevoegd op 3 dagen geleden en vervalt op 1 september, Advertentie id: 1028274          47 bezoeken