Technicus

contact met mij op 139,08 EUR

Functieomschrijving

Service technicus

Ben jij een starter of wil jij je laten omscholen? Werk jij graag in de buitenlucht? Of heb jij juist ervaring en durf jij deze functie aan? Dan zijn wij opzoek naar jou! Voor een relatie van Otter-Westelaken in de buurt van Heerenveen zijn wij op zoek naar een fulltime service technicus.

Wat ga je doen?
Als service technicus ben jij verantwoordelijk voor meet- en inregelwerkzaamheden aan gebouwen, geboden aan installaties met diverse meet- en regelapparatuur in de regio Friesland en Groningen. Je begint je werkzaamheden met een inwerktraject, naast trainingen worden er ook interne cursussen aangeboden, zodat jij uiteindelijk zelfstandig aan projecten kan werken. Jouw werkzaamheden vinden plaats op diverse locaties bijvoorbeeld ziekenhuizen, hotels of datacenters. Jouw werkzaamheden vinden voor 80% buiten plaats en 20% op kantoor, waar je, je rapportages maakt.
 

Wat krijg je van ons?


Als service technicus ontvang je een marktconform salarisAls starter en als ervaren kandidaat kom jij in aanmerking voor deze functieJe krijgt voldoende mogelijkheden tot cursussen en opleidingenVoor de vroege vogels: jou werktijden zijn van ongeveer 7:00 tot 16:00Als service technicus wordt je opgeleid, maar heb je ook zicht op een vaste baan
 
Wie ben jij?


Je beschikt over MBO of HBO werk- en denkniveau, je hebt bij voorkeur een technische opleiding gevolgd en je hebt affiniteit met gebouwinstallaties op regel- en klimaat technisch vlakJe bent woonachtig in de omgeving Heerenveen en beschikt over een rijbewijsJe kunt een VOG overleggen.
Waar kom je te werken?
Al jarenlang is het bedrijf actief als opleider van jonge mensen tot vak volwassen technici in haar vakgebied. Je collega’s hebben verschillende achtergronden, zowel in opleidingsniveau als opleidingsrichting, maar hebben één ding met elkaar gemeen en dat is interesse in het realiseren en optimaal werkende klimaatbeheersingssystemen. Leergierigheid komt hierbij van pas, omdat je binnen het bedrijf opleidingen en trainingen kunt en moet volgen.
 

Wil jij opgeleid worden tot service technicus en uitzicht hebben op een vaste baan? Of heb jij al ervaring met de bovenstaande werkzaamheden? Reageer dan direct, wij kijken er naar uit om jou te ontmoeten! Nog vragen? Je kunt ons bereiken op het nummer: 0743574300.

 

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te!

Locatie: Friesland - Heerenveen
Toegevoegd op 17 dagen geleden en vervalt op 25 augustus, Advertentie id: 973553          246 bezoeken