Tekstschrijver

Functieomschrijving

Ben jij creatief, vind jij het leuk om teksten te schrijven en beheers jij de Nederlandse taal goed in geschrift? Word dan tekstschrijver bij onze opdrachtgever.
Hoe ziet jouw dag als tekstschrijver eruit?
Je bent bezig met het schrijven van blogs op de webpagina. Met jouw blogs probeer jij de klant te enthousiasmeren en te informeren. Hier is het belangrijk dat jij vernieuwende teksten schrijft die de lezer interesseren. Je volgt de laatste trends en ontwikkelingen in het bedrijf en je bent je hiervan bewust, zodat je blogs hierop aansluiten.
Naast het schrijven van blogs, schrijf je teksten die op de bedrijfspagina staan. Dit kunnen informatieve, opiniërende of persuasieve teksten zijn. Hier ben jezelf creatief in om je eigen ingeving op te geven. Samen met de online marketeer bepalen jullie wat passende teksten zijn, zodat de klant op de bedrijfspagina terecht komt.
Als laatste schrijf je stukken op social-media. Dit kan zijn: Facebook, Twitter of andere mediakanalen.
Functie-eisen

- Je bent in het bezit van een afgeronde mbo+ / hbo-opleiding (richting communicatie, marketing of journalistiek).
- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
- Je bent creatief in het schrijven van teksten.
- Je ondersteunt op feestdagen je collega`s in de showroom.
Arbeidsvoorwaarden

Je komt te werken in een leuk en collegiaal team waar teamwork belangrijk is. Je werkt in een uitdagende omgeving waar jouw ideeën worden gehoord. Het betreft een fulltime functie voor 40 uur in de week voor een langere duur.
Ben jij een echte taalfreak, volg jij de laatste trends en ontwikkelingen en ben jij op zoek naar een fulltime baan? Dan ben jij de tekstschrijver die wij zoeken! Reageren kan middels een cv en motivatiebrief
Sollicitatieprocedure

Ons referentienummer:
Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 11 dagen geleden en vervalt op 5 februari, Advertentie id: 801543          76 bezoeken