Tendermanager Infra

contact met mij op 142,6 EUR

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een toonaangevende aannemer die zowel nationaal als wereldwijd opereert op civieltechnisch vlak. Ze zijn van alle markten thuis, maar hun corebusiness ligt op het gebied van bagger en waterbouwkundige projecten. Daarnaast zijn ze zeer actief op infrastructureel gebied.

Functieomschrijving

Vanwege de opzet van een nieuwe afdeling is Continu voor hen op zoek naar een ervaren tendermanager op grote multidisciplinaire projecten. Je draagt zorg voor de contractonderhandelingen, de overdracht aan het team, de opvolging en evaluatie.

Functie-eisen

Zoals eerder gezegd zijn we op zoek naar iemand met ruime ervaring als tendermanager op grote multidisciplinaire projecten en met D&C en DBFM contracten. Wanneer deze projecten gerelateerd zijn aan de baggerindustrie of infrastructuur, spreekt dit zeker in jouw voordeel.

 

Om voor de functie in aanmerking te komen, vragen wij een afgeronde HBO of WO opleiding richting de civiele techniek.

Arbeidsvoorwaarden

Voldoe je aan bovenstaande omschrijving, ben je geïnteresseerd in internationale projecten, sta je sterk in je schoenen, ben je communicatief vaardig en heb je een commerciële inslag, dan zie ik jouw profiel graag!

Locatie: Zuid-Holland - Capelle aan den IJssel
Toegevoegd op 2 dagen geleden en vervalt op 22 juni, Advertentie id: 998175          53 bezoeken