Traineeship informatieadviseur overheid

.... EUR

Driessen verbindt mens en werk in de sectoren overheid, onderwijs, zorg & welzijn en cultuur. Zo creëren wij werkgeluk voor meer dan 15.000 talenten die op hun beurt miljoenen mensen gelukkig maken. Want mensen die werken in de publieke sector maken de wereld elke dag een stukje mooier. Een stukje gelukkiger. En dat werkt door.

Functiebeschrijving
Heb jij je wo-opleiding (bijna) afgerond en weet je zeker: ‘Ik wil werken binnen de overheid op het gebied van informatievoorziening? Wil je daarnaast jezelf ontwikkelen en werken tegelijk? Start dan met dit traineeship I-Adviseur overheid?
Daadkracht maakt in twee jaar van jou een super gewilde professional binnen de publieke sector. Tijdens de uitgebreide opleiding, leer je alle kneepjes van het vak en wordt er volop ingezet op jouw persoonlijke ontwikkeling. Je wordt een echte data gestuurde specialist in het oplossen van organisatievraagstukken gerelateerd aan (digitale) dienstverlening en bedrijfsvoering bij diverse gemeenten.


Gemeenten zijn momenteel volop in ontwikkeling op het gebied informatievoorziening. Daarom ligt er voor jou een mooie kans om hen vanuit jouw kennis hierin te begeleiden! Je vervult een brugfunctie tussen de verschillende afdelingen binnen de organisatie en het informatiedomein.
Je wordt een echte specialist in het oplossen van organisatievraagstukken gerelateerd aan (digitale) dienstverlening en bedrijfsvoering. Het is een ideale combinatie van vier dagen per week werken en een dag per week actuele theoretische kennis opdoen bij Daadkracht; daar vindt het opleidingstraject plaats.
Je bent onder andere verantwoordelijk voor het optreden als adviseur in het informatiedomein en het aanspreekpunt voor het lijnmanagement. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het optreden als projectleider.
Je wordt een echte specialist in het oplossen van organisatievraagstukken gerelateerd aan (digitale) dienstverlening en bedrijfsvoering. Het is een ideale combinatie van vier dagen per week werken en een dag per week actuele theoretische kennis opdoen.


Functie-eisenEen afgeronde wo opleiding in de richting van bedrijfskunde, informatiekunde, of strategic management
Pre: kennis lokale overheid (bijvoorbeeld opgedaan d.m.v. stage of eerdere werkervaring).
Kennis en affiniteit met informatievoorziening en automatisering.ArbeidsvoorwaardenEen geweldige ervaring om in groepsverband een traineeship te doorlopen waarbij jij jezelf vormt tot de professional die jij wilt zijn.
Goede begeleiding door zowel de werkgever als door je buddy vanuit Daadkracht.
Gedurende je opleidingstraject behaal je sowieso de certificaten: Prince 2, Agile en scrum. Daarnaast wordt er gekeken welke andere opleidingen van toegevoegde waarde zijn voor jou als individu.
Na het afronden van het traineeship bestaat de mogelijkheid om je carrière verder vorm te geven binnen de publieke sector.
Je ontvangt een jaarcontract, bij goed functioneren wordt dit met nog één jaar verlengd.
Het startsalaris bedraagt € 2.250,- bruto per

Locatie: Gelderland - Nijmegen
Toegevoegd op 6 dagen geleden en vervalt op 15 oktober, Advertentie id: 1172044          56 bezoeken