Traineeship werktuigbouw

contact met mij op 142,33 EUR

Bedrijfsomschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn we opzoek naar werktuigbouwers die aan het begin van hun carrière staan en die deel willen nemen aan een unieke kans om alle facetten binnen de organisatie eigen te maken. Onze opdrachtgever is actief in het ontwikkelen en produceren binnen de industrie.

Functieomschrijving

Jij bent net afgestudeerd aan de opleiding WTB en kan niet wachten om al jouw opgedane kennis in de praktijk te brengen. De woorden flexibel, zelfstandig en aanpakker zijn op jou van toepassing. Daarnaast zie je jezelf werken bij een jonge en informele organisatie.

Je start op de afdeling projecten als projectcoördinator om het product eigen te maken. Je wordt dan verantwoordelijk voor de technische begeleiding van projecten, van begin tot eind. Hiervoor heb je o.a. contact met opdrachtgevers en leveranciers. Vervolgens zal je ervaring opdoen in de productie, R&D afdeling en/of de verkoop afdeling. Na het afronden van het traineeship wordt duidelijk waar jouw interesses en kwaliteiten naar uit gaan. Doorgroeimogelijkheden zijn projectmanager, R&D engineer, technisch verkoper buitendienst en productieleider. Samen met jou wordt er gekeken welke vervolgstap het beste bij jou past.

Functie-eisen

HBO Werktuigbouw (MBO niveau 4, komt ook in aanmerking bij voldoende competenties)Ervaring met 3d CAD SystemenOpen, communicatief vaardige en vrolijke persoonlijkheid


Arbeidsvoorwaarden

Jij krijgt een uitdagende en gevarieerde baan met veel doorgroeimogelijkheden in een organisatie die verder gaat waar anderen stoppen. Onze opdrachtgever is actief in het ontwikkelen en produceren binnen de industrie. Zij steken veel tijd in de opleiding voor deze functie en gaan dan ook voor een vast dienstverband. Uiteraard horen hier uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden bij waaronder 13 extra ATV dagen en een goede.

Locatie: Noord-Brabant - s-Hertogenbosch
Toegevoegd op 8 dagen geleden en vervalt op 25 april, Advertentie id: 996312          68 bezoeken