Transport Planner (fulltime)

contact met mij op 17,73 EUR

glasvezeltechniek telecom-infra - Duits en Engels- mbo

Bedrijfsomschrijving

LGCE levert producten en systemen voor zowel indoor bekabelingsoplossingen als outdoor telecommunicatie infrastructuren. Sinds de oprichting in 1999 is het bedrijf sterk gegroeid. O.a. dankzij projecten bij KPN, Glasvezel Buitenaf en Deutsche Glasfaser heeft LGCE met name een groot marktaandeel in Nederland en Duitsland verworven. Daarbij zijn zij actief betrokken bij de levering en installatie van datanetwerken, met of zonder toelevering van actieve apparatuur. Inmiddels realiseert LGCE aansprekende projecten bij bijvoorbeeld Albert Heijn, het Ministerie van Financiën, het RIVM, Rechtbanken, Provincies en Opleidingsinstellingen. LGCE blijft hard groeien en heeft nieuwe collega’s nodig die willen helpen deze groei voort te zetten!

Waar staat LGCE voor?
Gepassioneerde medewerkers zijn enorm belangrijk. Enthousiasme, inzet en kennis van zaken maakt het verschil. Mede hierdoor ontzorgt LGCE haar klanten, wordt kwaliteit geleverd en blijft het bedrijf innoveren. LGCE heeft een hecht team, luncht gezamenlijk en er is regelmatig een gezellige bedrijfsborrel. De laatste jaren wordt het jaar afgesloten met een weekend weg. Als voorbeeld was er vorig jaar in het jubileum jaar een trip met het gehele bedrijf naar Alicante. Helaas beperken de Corona maatregelen op het ogenblik de activiteiten. Samenvattend: betrokken personeel is bij LGCE erg belangrijk. 

Functieomschrijving

Jij gaat het regelen! Spoedlevering, wijziging van locatie of groot internationaal transport? Jij maakt je niet druk en zorgt er gewoon voor dat het goed komt. LGCE is op zoek naar jou om ervoor te zorgen dat alle leveringen tijdig en op de juiste locatie terecht komen. 

Wat gaat je doen? 
Jij regelt het transport van tientallen zendingen per dag en een aantal grote haspels met kabels. Elke dag vertrekken er meerdere vrachtwagens naar magazijnen van klanten, terreinen van aannemers of projectlocaties in binnen- en buitenland (Nederland, Engeland en Duitsland). Op basis van projectovereenkomsten en orders die door de binnendienst worden aangemaakt, stel jij een leverplanning op. Afhankelijk van projectplanningen heb je te maken met deelleveringen die extra aandacht vragen. Kortgezegd ziet jouw takenpakket er als volgt uit:  

Transportplanning maken en bewaken;Inplannen eigen vrachtwagen;Communicatie met andere (inter)nationale vervoerders, bezorgdiensten en koeriers voor spoedleveringen;Communicatie met klant over locatie, contactpersoon voor ontvangst, bijzonderheden m.b.t. levering, etc.;Toezicht houden op logistiek partner;Administratieve afhandeling in systemen.
LGCE werkt samen met een logistiek partner (gevestigd in hetzelfde pand) die verantwoordelijk is voor magazijn- en voorraadbeheer, orderpicking en klaarzetten voor vervoer. Je werkt nauw samen met een vaste contactpersoon die je bijna als collega kunt beschouwen. Daarnaast heb je veel contact met klanten, collega’s en vervoerders via mail en telefoon. 

Wanneer problemen ontstaan of het transport toch nèt even ander georganiseerd moet worden, kom jij met praktische oplossingen en zorg je ervoor dat alles ‘snel weer op de rit is’. 

Standplaats: Numansdorp 

Functie-eisen

Mbo werk- en denkniveau; Enkele jaren ervaring in een logistieke functie;Goede kennis van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal; Affiniteit met techniek en commercie. 
Persoonskenmerken
Je houdt van regelen en organiseren en vindt het leuk om met meerdere partijen contact te onderhouden, ervoor te zorgen dat iedereen de juiste informatie heeft, op elkaar is afgestemd en het daardoor dus goedkomt! Je denk in processen en doorziet bij problemen snel waar de oplossing ligt om het proces weer soepel door te laten lopen. Ad hoc opdrachten weet je op praktische wijze goed in te passen in de planning. 

Je bent nauwkeurig en efficiënt in de afhandeling, ook als je weinig tijd beschikbaar hebt. Zelfstandig, flexibel en resultaatgericht zijn termen die zeker op jou van toepassing zijn. Je houdt ervan om flink door te werken, maar vindt ook de verbinding met collega’s binnen jouw team belangrijk, zodat je vanuit samenwerking mooie resultaten behaalt. 

Arbeidsvoorwaarden

LGCE biedt jou:

Een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Een goede pensioenregeling en 24 vakantiedagen (o.b.v. fulltime dienstverband);Concrete groei- en carrièremogelijkheden in een snelgroeiende bedrijf en de mogelijkheid voor persoonlijke of professionele ontwikkeling door middel van een persoonlijk ontwikkelingsplan met goede ondersteuning;Interessante internationale contacten;Een persoonlijke benadering met oog voor jouw ambities. Het is belangrijk dat jij je gewaardeerd en waardevol voelt door het team en de klanten;Een dynamische functie binnen een fantastisch team om mee samen te werken.

Sollicitatieprocedure

Het volledige werving- en selectietraject wordt verzorgd door Métier.

Mocht je interesse hebben in deze functie en voldoen aan de gestelde eisen, reageer dan zo spoedig mogelijk via onze site www.metier.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Ingobert.

Locatie: Zuid-Holland - Numansdorp
Toegevoegd op 8 dagen geleden en vervalt op 28 november, Advertentie id: 1241055          42 bezoeken