Vacature Projectleider Telecom BAM Infra Telecom

contact met mij op 135,48 EUR

Snel en gemakkelijk internet, televisie en mobiele telefonie voor iedereen, daar ben jij verantwoordelijk voor. Jij bent verantwoordelijk voor meerdere telecomprojecten en het aanspreekpunt voor de assistent-projectleiders en opdrachtgevers. Jij bent een geboren leider die zich verder wilt ontwikkelen en onze nieuwe projectleider!

Wat ga je doen?
Films en muziek downloaden, on demand TV kijken, Netflix, thuiswerken en inloggen op het netwerk van de zaak, bellen via mobiele of datanetwerken, het moet allemaal snel, gemakkelijk en voordelig zijn. Het moet betrouwbaar zijn, zowel thuis, onderweg als in de bedrijfsomgeving.
BAM Infra Telecom ontwerpt, installeert en beheert glasvezelnetwerken voor Telecom providers die dit mogelijk maken.

Projectleider ben jij verantwoordelijk voor één of meerdere projecten. Dit kan voor fiber-to-the-home zijn, maar ook projecten vanuit de zakelijk markt. Tevens bij jij direct aanspreekpunt voor klanten en heb je in grote mate een controlefunctie.

Tijdens het project stuur je assistent-projectleiders aan en stuur je bij waar nodig. Verlopen de projecten volgens plan? Is de klant tevreden? Hoe staat het met de kosten en financiele afwikkeling? Dit zijn vragen waar jij je mee bezig houdt.

Als projectleider ben je ongeveer 20% van jouw tijd buiten en 80% op kantoor en bij de klant. Je fungeert als eerste aanspreekpunt rapporteert direct aan de projectmanager. Daarnaast fungeer jij ook als coach voor assistent-projectleiders en werkvoorbereiders en weet jij de beste resultaten uit jouw team te halen.

Werkzaamheden:
Je bent verantwoordelijk voor dagelijkse aansturing, werkverdeling en instructies;Je bent verantwoordelijk voor een project vanaf de tenderfase t/m de eindafwikkeling en fungeert tijdens het proces als aanspreektpunt en eindverantwoordelijke;Verantwoordelijk voor de overdracht naar -en acceptatie door de beheerorganisatie van gerealiseerde ordersDoor goed contact met de klant en omgeving weet jij de risico's en kansen te detecteren in de Telecom projecten;Je stuurt jouw projecten op basis van het contract en de kosten samen met je projectteam (werkvoorbereiders, engineers, werfleiders en monteurs);Je maakt slimme keuzes als het gaat om planning, organisatie, werkmethoden en inzet van mensen en middelen;Jij bewaakt de financiële voortgang in samenwerking met je teamJe ziet erop toe dat de projecten veilig en efficiënt verlopen en een kwalitatief hoogwaardig resultaat opleverenJe geeft sturing aan een productie gedreven projectteam en weet hier het maximale uit te halen;
De projecten zijn landelijk en daarom zal je regelmatig op onze verschillende (project) kantoren aanwezig moeten zijn. Ons hoofdkantoor is in Zwammerdam, maar wij hebben ook kantoren in Amsterdam, Montfoort en Nieuwleusen en daarnaast verschillende, tijdelijke projectlocaties.

Wie zoeken wij?
Je hebt minimaal een MBO 4 diplomaJe hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke rol binnen de Telecom of ondergrondse infraJe weet te sturen op kwaliteit en oplevering;Je kan goed relaties opbouwen en onderhouden met klant en onderaannemer.
Wat bieden wij?
BAM Infra Telecom biedt haar medewerkers:
Arbeidsvoorwaarden conform de Metaal CAO, waarmee je recht hebt op vierentwintig vakantiedagen en dertien atv-dagen per kalenderjaar;Ondersteuning in persoonlijke ontwikkeling met onze BAM Business School. Want professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen.Diverse activiteiten voor alle jonge BAM medewerkers door Young BAM om je netwerk te vergroten en andere jonge collega’s te leren kennen, denk hierbij aan projectbezoeken en borrels.
Ga jij zorgen voor supersnel internet in Nederland als Assistent-projectleider?
Dan horen wij graag van jou! Solliciteer online via de link onderaan de tekst en wie weet ben jij onze nieuwe collega.

Voor vragen kan je contact op nemen met Jolien Heijnen, corporate recruiter, via 06 15 12 97 13 of via jolien.heijnen@bam.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs.

Locatie: Utrecht - Utrecht
Toegevoegd op 8 dagen geleden en vervalt op 20 juni, Advertentie id: 948337          250 bezoeken