Veilig Vitaal Vastgoed zoekt Adviseur Verduurzaming

.... EUR


Wil jij werken aan verduurzaming en heb jij een bouwkundige achtergrond? Dan hebben wij bij Veilig Vitaal Vastgoed dé uitdaging voor jou! Om onze ambitieuze doelstellingen te realiseren zijn wij op zoek naar een Adviseur Verduurzaming. Ben jij ambitieus en wil je meegroeien met Veilig Vitaal Vastgoed? Solliciteer dan direct op deze gave functie.
Als Adviseur verduurzaming zul jij je voornamelijk bezighouden met opnames van woningen/bedrijven t.b.v. energieprestatie certificering; De uitvoering hiervan zal je doen in een radius van 30km rond Gouda. Na het opnemen stel je hier een maatwerk rapport voor op, waarin de energiebesparende maatregelen worden uiteengezet. Hierna adviseer je de klant bij het laten uitvoeren van deze maatregelen en maak je ze attent op relevante subsidies. Verder werk je nauwkeurig, ben je communicatief vaardig en weet je goed de balans te vinden tussen kritisch op je werk en daarbij klantgericht te werken. Op deze manier ben je een belangrijke schakel in het succes van Veilig Vitaal Vastgoed.


Functie-eisen

Van een Adviseur verduurzaming verwachten we dat hij/zij zelfstandig kan werken en goed om kan gaan met verantwoordelijkheid. Je bent woonachtig in de regio rondom Gouda (max 30km radius) en bent bekend met het geven van adviezen voor energetische verbeterplannen. Verder ben je in het bezit van:


een afgeronde opleiding MBO/HBO bouwkunde;
een volwassen werkhouding en werkt dienovereenkomstig;
aantoonbare ervaring met bouwkundige inspecties;
kennis en ervaring met Microsoft Office;
kennis van EPA-U is een pré;
een rijbewijs B.

Tenslotte ben je bereid om de NTA 8800 opleiding te volgen, waarvan wij de kosten zullen dragen.


Arbeidsvoorwaarden

Bij Veilig Vitaal Vastgoed hechten wij veel waarde aan sfeer, samenwerking en persoonlijke groei. Je komt te werken in een energiek en doelgericht team in een familiare en ontspannen werkomgeving. Binnen jouw functie krijg je veel vrijheid en we zorgen ervoor dat jij je blijft ontwikkelen door zowel interne als externe opleidingen Naast verschillende doorgroeimogelijkheden, bieden wij jou verder:


Een mooi salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring (€2.500-€4.500);
Pensioen en vakantiegeld;
Een leaseauto en een zakelijke telefoon;
Bij goed functioneren uitzicht op een vast contract;
Gewoon een hele gave baan voor minimaal 32 uur!

Kortom: ben jij een gedreven aanpakker en wil jij meegroeien in de successen van Veilig Vitaal Vastgoed? Solliciteer dan vandaag!

Locatie: Zuid-Holland - Waddinxveen
Toegevoegd op 19 dagen geleden en vervalt op 11 augustus, Advertentie id: 1101584          523 bezoeken