Verkeerskundig Adviseur

contact met mij op 14,69 EUR

Voor de gemeente Westland zijn wij op zoek naar een Verkeerskundig Adviseur. 

Bedrijfsomschrijving

De gemeente luistert aandachtig naar de vraagstukken die haar burgers, bezoekers en bedrijven aan de orde stellen. Zij zoeken actief de dialoog op met onze inwoners en partners. Zij helpen hen om oplossingen te vinden, soms door in coproductie samen te werken en soms door de regie te voeren. Zo werken ze aan een zelfredzame samenleving. Die samenleving verandert echter steeds sneller. Van de medewerkers van de gemeente wordt verwacht dat zij effectief en tijdig kunnen inspringen op nieuwe eisen en wensen.

Functieomschrijving

Als Verkeerskundig Adviseur ben je verantwoordelijk voor:

Het adviseren op het gebied van verkeer en bereikbaarheid in gebiedsontwikkelingsprojecten en complexe verkeerskundige vraagstukken in de operationele sfeer;Het vanuit expertise en kennis verdedigen van de eigen standpunten in vaak complexe projecten over zaken op het gebied van parkeren, bereikbaarheid, verkeersveiligheid en inrichting;Het initiëren en uitvoeren van specifieke projectopdrachten;Het deelnemen aan de werkgroep verkeer/ adviesplatform verkeer;Het toetsen van aanvragen m.b.t. omgevingsvergunningen;Het toesen van quick scan aanvragen. Je vertegenwoordigt cluster Ruimte en toetst op verkeerskundige aspecten van ruimtelijke aanvragen in een multidisciplinair team. 


Functie-eisen

Wat zijn de functie eisen?

Een afgeronde HBO opleiding in de richting van Verkeerskunde;Aantoonbare werkervaring binnen het werkveld verkeer/infra;Minimaal 2 jaar ervaring bij een gemeentelijke instelling. 


Arbeidsvoorwaarden

Als kandidaat kom je bij Matchpartner in aanmerking voor een dienstverband. De opdracht vangt zo spoedig als mogelijk aan voor een periode van in ieder geval een jaar. Hierbij behoort een verlengperiode tot de mogelijkheden. ZZP'ers kunnen ook in aanmerking komen voor deze opdracht.

Wat mag je verder van Matchpartner verwachten?

Een betrouwbare en persoonlijke organisatie die met respect en vertrouwen omgaat met haar kandidaten.

Wij hechten veel waarde aan de wensen van de kandidaten en doen altijd ons best hier aan te voldoen. Denk aan uitdagende functies en ontwikkelmogelijkheden.

Je kan van ons een pro-actieve houding verwachten en wij zullen vanuit jouw profiel en wensen kansen creëren bij onze klanten.

Daarnaast zijn wij transparant en streven wij altijd naar goede communicatie mbt terugkoppelingen, feedback en bereikbaarheid.

Kortom een ontzettende leuke club om voor te werken en waarbij de consultants die voor jou aan de slag gaan ook plezier uitstralen en passie hebben in wat zij.

Locatie: Zuid-Holland - Wateringen
Toegevoegd op 12 dagen geleden en vervalt op 1 september, Advertentie id: 1028225          49 bezoeken