Vestigingsleider Hydrauliek

.... EUR


De functie
De vestigingsleider geeft leiding aan een klein en flexibel team van onze Hydroshop. Hij is in de eerste plaats een teamspeler. Met ondersteuning van het hoofdkantoor en de buitendienst draagt hij bij aan de verdere uitbouw van de vestiging door klantbezoeken. Naast het onderhouden van klanten is hij verantwoordelijk voor een goede en efficiënte (commerciële) organisatie van de vestiging en het werken volgens de kwaliteitsrichtlijnen van de opdrachtgever. Alle inspanningen zijn gericht op het oplossen van de problemen van de klant. Voor een groot deel bestaan je werkzaamheden eveneens uit de verkoop van hydraulische componenten en het assembleren van slangen en koppelingen op maat en het demonteren, assembleren en monteren van hydrauliekslangen en koppelingen. Waar geen standaard oplossingen voorhanden zijn, wordt een beroep gedaan op technisch improvisatietalent. Het verwerken en inpakken van orders behoort ook tot de werkzaamheden. Door de servicegerichte instelling heeft ieder Servicepunt een grote kring vaste klanten. De vele contacten en de verschillende vragen maken het werk afwisselend.
Naast het onderhouden van klanten is hij verantwoordelijk voor een goede en efficiënte (commerciële) organisatie van de vestiging en het werken volgens de kwaliteitsrichtlijnen van de opdrachtgever. Altijd denken en handelen in oplossingen en een flexibele werkhouding.


Functie-eisenMinimaal MBO-werk en denkniveau met een technische opleiding.
Aantoonbare leidinggevende ervaring.
Bij voorkeur kennis en relevante werkervaring in hydrauliek.
Cijfermatig inzicht, affiniteit met financiële resultaten.
Is uitgesproken proactief in klant- en servicegericht denken en doen.
Kennis en ervaring van MS Office Word, Excel en een ERP-systeem. AX Dynamics is een pre.
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
Rijbewijs B.
Goede communicatieve en sociale vaardigheden.ArbeidsvoorwaardenJe gaat werken in een organisatie met gezond toekomstperspectief die volop in ontwikkeling is. Jouw kwaliteiten en talenten worden gewaardeerd en je krijgt de ruimte voor verdere ontwikkeling en opleiding/training.
Je kunt rekenen op marktconforme arbeids- en salarisvoorwaarden
Een breed en afwisselend takenpakket
26

Locatie: Zuid-Holland - Krimpen aan den IJssel
Toegevoegd op 9 dagen geleden en vervalt op 25 april, Advertentie id: 996364          34 bezoeken