Warmtemeter Monteur Onderhoud

.... EUR


Ja gaat werken bij een koploper in de warmte transitie.
Betaselect is specialist in het verbinden van bèta's en technische bedrijven. Daarbij zijn ontwikkeling en vooruitgang belangrijke thema's voor ons. Wij Wij faciliteren groei. En zijn toekomst gericht. De letter B in ons logo is daarom ook geïnspireerd op het wiskundige teken voor ‘groter dan': >
Met ruim 20 jaar ervaring in de lokale markt weten we precies wat er speelt. En welke kansen dit voor jou biedt!


Functiebeschrijving

Jij gaat je in de dagdienst bezig houden met het onderhouden en vervangen van warmte-afleversets en warmtemeters bij de klanten. Ook ga je zelfstandig eventuele storingen oplossen en controleer jij uitgevoerde werkzaamheden voor onderaannemers. Op termijn zal je ook betrokken zijn bij werkzaamheden aan het warmtenetwerk en de warmteproductie.


Functie-eisen

Om de functie succesvol te kunnen uitvoeren heb jij minimaal een afgeronde technische MBO opleiding. En minimaal een aantal jaren ervaring als monteur, bij voorkeur binnen de installatietechniek. Je weet hoe een CV installatie werkt en je bent als persoon communicatief vaardig.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden:


Een dynamische, veelzijdige functie waarin jij jezelf kan blijven ontwikkelen
De kans om een te werken bij een koploper in de warmte transitie
Uitstekende arbeidsvoorwaarden, met secundaire goede toeslagen
Jaarcontract met uitzicht op een vast contract

Ben jij ZZP'er en heb je interesse in deze vacature? Mogelijk hebben we voor jou ook een passende klus. We nodigen je dan ook graag uit om te.

Locatie: Noord-Holland - Purmerend
Toegevoegd op 6 dagen geleden en vervalt op 15 oktober, Advertentie id: 1172048          71 bezoeken