Werkvoorbereider

contact met mij op 16,74 EUR

Heb jij wat technische praktijk ervaring, en wil je de overstap maken naar werkvoorbereider? Dan heb ik een mooie kans voor je!


Wat doe je als Werkvoorbereider?
Als werkvoorbereider heb je een afwisselend takenpakket. Op dagelijkse basis ben je voornamelijk bezig met:
Het opstellen van begrotingen op basis van eenheids prijzenHet bestellen van de benodigde materialen in opdrachtgevers SAP SysteemHet maken van planningen in overleg met de project leidingHet voorbereiden van kwaliteitsdocumenten in overleg met QA/QC afdelingHet opvolgen van de voortgang van het werk

Wat kun je?
Voor deze functie ben ik zoek naar iemand met een afgeronde MBO opleiding in technische richting, die goed met de computer overweg kan, en gedreven is om het werk te leren.

Herken jij jezelf hierin? Dan kom ik graag met jou in contact!


Wat krijg je?
Ik bied je een afwisselende baan in een mooi bedrijf. Er is veel aandacht voor veilig werken en persoonlijke ontwikkeling. Zaken die je nog niet kunt/kent, worden on the job aangeleerd.

Heb je interesse? Solliciteer dan snel!
Heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op via +31 88 1348365 of daphne@depooter.nl.

Onder normale omstandigheden zou ik je uitnodigen voor een persoonlijke kennismaking bij ons op kantoor, of op een andere locatie bij jou in de buurt. Jouw sollicitatieprocedure loopt zeker door, alleen zal deze er, vanwege COVID-19, iets anders uitzien. Wanneer jouw profiel aansluit bij deze of een andere vacature, word je uitgenodigd voor een digitale kennismaking via Whatsapp video bellen, Zoom of Skype. Wanneer dit positief is stel ik je voor bij onze opdrachtgever. Ook daar zal het eerste sollicitatiegesprek in de meeste gevallen digitaal zijn.


Waar ga je werken?
Onze opdrachtgever is een technische dienstverlener die actief is in Nederland en België. De corebusiness is technisch onderhoud. Echter door hun expertise zijn ze ook betrokken bij projecten, shutdowns, modificaties en alles wat met staalconstructies te maken heeft. Daarnaast voeren zij diverse specialistische werkzaamheden uit, zoals regelventielen, veiligheden- en pompen reviseren.


Solliciteren
U kunt solliciteren door op onderstaande link te.

Locatie: Zeeland - Hoek
Toegevoegd op 7 dagen geleden en vervalt op 15 oktober, Advertentie id: 1171958          54 bezoeken