Werkvoorbereider Elektrotechniek

contact met mij op 142,33 EUR

Bedrijfsomschrijving

Heijmans is een beursgenoteerde onderneming die activiteiten in vastgoed, woningbouw, utiliteit en infra combineert in de werkgebieden Wonen, Werken en Verbinden. Door te sturen op voortdurende kwaliteitsverbetering, innovatie en integraliteit realiseert Heijmans toegevoegde waarde voor onze klanten. Heijmans realiseert projecten voor woonconsumenten, bedrijven en overheden en bouwt samen met hen aan de ruimtelijke contouren van morgen.

Als voorkeursleverancier verzorgt Continu de werving voor Heijmans. Een voorkeursleverancier wordt je niet zomaar, maar juist onze goede match tussen jou als kandidaat en Heijmans als bedrijf zorgt ervoor dat wij dit zijn geworden. Ligt jouw voorkeur ook bij Heijmans? Reageer dan snel!

Functieomschrijving

Als werkvoorbereider weet jij als geen ander wat je precies moet doen. Jij bent een aanjager, en zorgt ervoor dat iedereen zijn spullen altijd op tijd heeft zodat alle afleveringen op tijd kunnen gebeuren. Je staat midden in de organisatie, en zult zo dus een echte spin in het web zijn. Ondanks al die taken, ben je ook nog eens verantwoordelijk voor de planning, inkoop, voortgangscontrole en logistieke systemen. Maar jij, juist jij, kunt dit allemaal overzien en goed naar handelen. 

Werk jij continu aan de beste versie van jezelf?

Functie-eisen

Bij voorkeur heb je een HBO opleiding richting Elektrotechniek, of voldoende werkervaring om dit niveau aan te tonen;Een VCA (VOL);Je werkt netjes en rond ook het bijbehorende papierwerk af;Je kunt met Excel, Word en Outlook overweg;Je bent een coördinator, goed in het motiveren van anderen en een kei in het verbinden van verschillende mensenUiteraard wordt hier het standaardrijtje van flexibiliteit, stressbestendigheid en goede communicatie voor gevraagd. Ook kun je zelfstandig en in een team werken.


Arbeidsvoorwaarden

Dit is een bedrijf met vestigingen door heel Nederland. Doordat het een bedrijf is met veel bedrijvigheid en mogelijkheden tot groei kun jij met ze mee groeien. Zo krijg je bijvoorbeeld de kans om interne en externe opleidingen te volgen, wisselende uitdagende projecten, 13 ADV dagen maar ook een prima!

Locatie: Overijssel - Almelo
Toegevoegd op 10 dagen geleden en vervalt op 25 april, Advertentie id: 996319          35 bezoeken