Werkvoorbereider GWW

contact met mij op 14,69 EUR

Wij zoeken een Werkvoorbereider GWW die graag werkt in een hecht team om op deze manier snel bekend te raken met het hele proces van de werkvoorbereiding. 

Bedrijfsomschrijving

Dit aannemingsbedrijf uit de omgeving van Woerden en Gouda zoekt een werkvoorbereider Infra voor de uitbreiding van het team. Je ondersteunt de bedrijfsleider met de werkvoorbereiding en planning voor diverse projecten en werken. Je kunt per direct aan de slag bij de opdrachtgever. 

Functieomschrijving

Je komt te werken in een specialistisch team en jouw taken bevinden zich in verschillende fases van het proces. 

Je taken en werkzaamheden als werkvoorbereider zijn:

Opstellen van (werk)plannenVoeren werk/ project administratieAlgehele planning medewerkersContacten onderhouden met opdrachtgevers en leveranciersOffertes/calculaties voorbereiden en opstellen

Functie-eisen

Je beschikt over minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding. Bij voorkeur heb je een afgeronde opleiding in de techniek en kennis van werkvoorbereiding. Het is met name belangrijk dat je met je collega's een goede samenwerking hebt en de verbinding met ze zoekt. Je bent tevens in staat om veelvuldig klantcontact te hebben en eventuele problemen kordaat op te lossen.

Functie-eisen:

Minimaal MBO-niveau 4;Bekend met BRL 7000;Kennis van projectplanning;Technische affiniteit is zeer belangrijk;Klantvriendelijk en communicatief goed ontwikkeld;Goede uitdrukkingsvaardigheid in woord en geschrift;Geen 9-5 mentaliteit; analytisch denkvermogen;Een teamplayer met eigen initiatief die accuraat kan werken en stressbestendig is;Bereid om aanvullende cursussen te volgen;Woonachtig in de omgeving van Gouda / Woerden. 

Arbeidsvoorwaarden

In deze functie kom je (eerst) in dienst van Teqoia; een professionele, sterk groeiende organisatie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het werven en bemiddelen van technische professionals.

Wat heeft Teqoia jou als werkvoorbereider GWW te bieden?

Mogelijkheid tot vast dienstverband bij de opdrachtgever;Een goed salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden, salarisindicatie Bruto per maand € 2100,- / € 2750,- afhankelijk van ervaring en opleiding;Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;Studiebudget en/of opleidingsbudget;Vaste onkostenregeling en/of reiskostenvergoeding;25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;Begeleiding en carrière advies;Pensioenregeling;Goede doorgroeimogelijkheden, ontwikkelingsmogelijkheden en.

Locatie: Utrecht - Woerden
Toegevoegd op 9 dagen geleden en vervalt op 1 september, Advertentie id: 1028221          53 bezoeken