Werkvoorbereider Kabels amp Leidingen

contact met mij op 142,33 EUR

Bedrijfsomschrijving

Het betreft een grote speler die landelijk actief is in de civiele sector. De organisatie biedt, ondanks de grootte een prettige in familiaire werkomgeving. Deze organisatie hecht veel waarde aan de intensieve begeleiding van haar medewerkers en dit is dan ook terug te zien in de arbeidsvoorwaarden.

Functieomschrijving

Binnen deze organisatie ben jij als werkvoorbereider verantwoordelijk voor een zeer divers takenpakket binnen de disciplines materieelcoördinatie, planning en projectadministratie. Naast het opstellen en/of controleren van materiaal, uitrekenstraten en materieel- en gereedschapsbehoeften ben je ook verantwoordelijk voor de coördinatie en planning van de betrokken onderaannemers. Je werkt ook nauw samen met de uitvoering, deze ondersteun je waar nodig bij technische vraagstukken. Ook houdt je van de projecten waarvoor je verantwoordelijk bent de gegevens en tekeningen actueel, woon je project/werkbesprekingen bij en stel je werkbegrotingen op.

Functie-eisen

Een MBO+ of HBO werk- en denkniveau beschik je over uitstekende computervaardigheden en beheers je de Nederlandse taal in woord en geschriftJe bent uiterst gedreven, enthousiast en heb je geen 9 tot 5 mentaliteitPlannen en organiseren zitten in je genen en je houdt van gestructureerd werken.


Arbeidsvoorwaarden

Naast de dynamische en uitdagende functie die wordt aangeboden hanteert deze organisatie zeer aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Een goed salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring en zeer uitgebreide opleidings- en doorgroeimogelijkheden behoren ook tot het arbeidsvoorwaardenpakket.

Sollicitatieprocedure

Samen voorbereiden op sollicitatiePersoonlijk kennismakingsgesprek i.c.m. arbeidsmarkt/loopbaan adviesWensen en behoefte inventariserenNazorg bij nieuwe

Locatie: Noord-Brabant - Eindhoven
Toegevoegd op 3 dagen geleden en vervalt op 25 april, Advertentie id: 996318          32 bezoeken