Werkvoorbereider Service amp Onderhoud

contact met mij op 142,33 EUR

Bedrijfsomschrijving

De organisatie is een vooruitstrevende totaalinstallateur welke actief is binnen de grotere utiliteit. Nieuwbouw, renovatie en service en onderhoud zijn activiteiten waar de organisatie zich mee bezig houdt. De installateur is groeiende en heeft naar eigen zeggen weinig tot geen last van crisis gehad. Ook tijdens de crisis is ze blijven investeren in haar personeel en heeft zij juist voor de aanval gekozen. Dit heeft geresulteerd in een stabiele organisatie met werknemers die je zeker loyaal kunt noemen.

Functieomschrijving

Ben jij onze duizendpoot die graag wil doorgroeien? In de rol van werkvoorbereider draag je zorg voor een optimale technische en organisatorische voorbereiding en begeleiding van meerdere klussen en werkzaamheden die voortkomen uit de storingen en onderhoud. Uitgangspunt hier is dat de kwaliteit en de kosten worden gewaarborgd. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig aanleveren van informatie en draagt zorg voor bestellingen van materialen, levertijden, en calculaties van uit te voeren werkzaamheden en gekoppelde prijzen. Tevens zal jij je bezig houden met het plannen van de werkzaamheden op de projecten en met het opstellen van offertes richting opdrachtgevers en onderaannemers. Dit doe je door goed contact te onderhouden met opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers. Je bent proactief ingesteld en vindt het een uitdaging om je projectleiders te ontzorgen in deze taken.

Functie-eisen

Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand met het volgende profiel:

Je hebt minimaal een afgeronde opleiding op MBO Werktuigbouwkunde (niveau 4) of MIT-W;Je hebt minimaal 1 jaar ervaring met de werkvoorbereiding in service en onderhoud gerelateerde projecten;Je hebt kennis van materiaal, van de diverse normen zoals NEN 1010 en NEN 3140;Je weet van aanpakken en durft initiatief te nemen;Je bent flexibel ingesteld en bent communicatief vaardig.


Arbeidsvoorwaarden

Er wordt een aantrekkelijk salaris gegeven. Ook je secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima in orde. Zo heb je naast je vakantiedagen ook recht op 13 ADV dagen. Wij bieden een zelfstandige functie in een team van enthousiaste medewerkers, een diversiteit aan uitdagende projecten bij onze opdrachtgever. Bovendien zijn er volop kansen voor verdere persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen de.

 

 

Locatie: Overijssel - Hengelo
Toegevoegd op 10 dagen geleden en vervalt op 25 april, Advertentie id: 996320          53 bezoeken