Xiaomi MI 10

199,95 EUR

Zo goed als nieuw Xiaomi Mi 10 5G. Compleet met doos en toebehoren toestel kras en schadevrij

De omschrrijving:
De Xiaomi Mi 10 beschikt over een aantal goede specificaties. aan de achterkant van de smartphone is een 108 megapixel hoofdcamera te vinden. Deze camera zorgt voor enorm scherpe foto's en wordt ondersteund door 3 andere camera's. Hiernaast beschikt de Xiaomi Mi 10 over een 6.67 inch amoled-scherm. Dit scherm geeft diepe kleuren weer en laat de beelden vloeiend en scherp zien.

Camera

De Xiaomi Mi 10 levert erg mooie foto's dankzij het 108 megapixel quad-camera systeem. De hoofdcamera wordt ondersteund door een 13 megapixel ultragroothoeklens, een 2 megapixel macro camera en een dieptesensor. De macro lens geeft de mogelijkheid om scherpe foto's te maken van heel dichtbij. Hiernaast geeft de ultragroothoeklens de mogelijkheid om grote landschapsfoto's te maken. Samen met de diepte sensor die zorgt voor portretfoto's heeft de Xiaomi Mi 10 een scala aan mogelijkheden.

Display

Het 6.67 inch beeldscherm van de Mi 10 bestaat uit een edge to edge amoled-scherm. Het 3D gebogen scherm in combinatie met amoled technologie zorgt voor een perfecte kleurnauwkeurigheid. Het 90Hz Smoothsync-display zorgt er ook voor dat de beelden soepel en zonder haperingen afspelen. Het kijken van films, series of youtube is een geweldige ervaring met het scherm en het dubbele stereoluidsprekersysteem.

Batterij

De Xiaomi Mi 10 beschikt over een 4780 mAh batterij die je tot wel 2 dagen gebruik laat maken van de smartphone. Hiernaast kan er gebruik gemaakt worden van 30W fast charging via kabel en eveneens 30W draadloos. Dit zorgt ervoor dat je bedraad in 56 minuten je telefoon volledig geladen hebt en draadloos laden binnen 69 minuten.

Inruil ruil huawei p30

Locatie: Drenthe - Hoogersmilde
Toegevoegd op 8 dagen geleden en vervalt op 28 november, Advertentie id: 1240819          42 bezoeken