Xiaomi Mi Play 4GB 64GB

99 EUR

Xiaomi Mi Play 4GB 64GB
van april 2019 met 2 jaar garantie
incl. oplader, oortjes
in originele bepakking
Android 9
vingerafdrukscanner
5,8 inch scherm
12MP fotocamera / 8MP selfie camera
Helaas niet compatible met dispay Opel Ampera-e
Xiaomi heeft met de Mi Play duidelijk aandacht besteed aan het design. De voorzijde én de achterzijde van de smartphone zijn volledig gemaakt van glas wat zorgt voor een aantrekkelijke uitstraling. De praktische vingerafdruksensor bevindt zich op de achterzijde van de smartphone. Het scherm van 5,8 inch heeft een resolutie van 2280 bij 1080 pixels. De Mi Play is Xiaomi’s eerste smartphone met een elegante Water Drop Notch voor de frontcamera. Door het lage gewicht en een lichte ronding van de achterzijde ligt de smartphone lekker in de hand.
Dankzij de batterijcapaciteit van 3000mAh gaat de smartphone lang genoeg mee. De Xiaomi Mi Play houdt een hele dag intensief gebruik met gemak vol zónder tussendoor opladen. Deze smartphone beschikt over een Dual-camera. Met behulp van de 12MP en 2MP lenzen maak je mooie foto’s met veel diepte. Met de 8MP front-camera maak je daarnaast ook selfies van zeer goede kwaliteit. De achtergrondonscherpte van de portretfotografie-functie is uitstekend.
Dankzij de 4GB aan RAM en de vlotte MediaTek Helio P35 processor loopt de Xiaomi Mi Play zeer soepel. De 64GB aan uitbreidbare opslag zorgt ervoor dat jij al jouw foto’s, video’s en Apps zonder problemen kwijt kunt. De Xiaomi Mi Play is een Dual-SIM maar heeft daarnaast ook ruimte voor een SD-kaartje.
- Zeer aantrekkelijk en strak design
- Maar liefst 3000mAh batterijcapaciteit
- Geweldige 12MP + 2MP hoofdcamera
- Maar liefst 4GB RAM en 64GB

Locatie: Noord-Brabant - Eindhoven
Toegevoegd op 7 dagen geleden en vervalt op 31 maart, Advertentie id: 997962          69 bezoeken