Yamaha MT 07 ABS (bj 2016)

6.590 EUR

2940km. Bouwjaar: 2016. Deze super stoere Yamaha MT07 is nieuw door ons verkocht en ingeruild van de eerste eigenaar.Nauwelijks ingereden en mooi origineel met alleen een korte kentekenplaathouder.

Klaar...

Yamaha MT 07 ABS

Modeljaar: 2016
Kleur: Matt grey
BOVAG garantie: 6 maanden
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar (margeregeling)
Kenteken: 62-MG-XH

Deze super stoere Yamaha MT07 is nieuw door ons verkocht en ingeruild van de eerste eigenaar.Nauwelijks ingereden en mooi origineel met alleen een korte kentekenplaathouder.

Klaar voor een leuke rit!

Voor kwaliteit en betrouwbaarheid bent u al meer dan 65 jaar aan het juiste adres bij MotoPort Goes. Wij hebben het grootste aanbod van Zuid-West Nederland.
Voor aankoop en onderhoud van motoren en scooters, aanschaf van kleding (kleding shop van 600 vierkante meter) en voor de aanschaf van onderdelen en accessoires kunt u bij ons terecht.
.
De prijzen van onze nieuwe motorfietsen en scooters zijn altijd inclusief afleveringskosten. Wij bieden tegen aantrekkelijke tarieven diverse BOVAG garantiepakketten aan op onze gebruikte motorfietsen. Informeer hiervoor bij onze verkoopafdeling.
.
Wij zijn officieel dealer van: BMW, Harley-Davidson, Honda, Kawasaki, Peugeot, Piaggio, Suzuki, Sym, Triumph, Vespa en Yamaha. Inruil van alle merken is bij ons mogelijk.
.
Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen.
.
Voor meer motoren en scooters (300 stuks) zie onze website www.motoportgoes.nl of kom langs!
.
Een motorfiets van ons kopen vanuit het buitenland? Buying a motorcycle from us from abroad?
No problem! See: www.motoport.nl/Vestigingen/nl/MotoPort-Goes/Motorfiets-kopen-vanuit-buitenland
.
Voordelig en goed verzekeren?
Kijk op onze website voor meer informatie over de MotoPort No Risk verzekeringen (ook als je niet je motor bij ons hebt).

Locatie: Zeeland - Goes
Toegevoegd op 25 dagen geleden en vervalt op 24 september, Advertentie id: 976032          73 bezoeken