Zodiac 310 met zeer jonge Mercury 6 pk Four Stroke

1.650 EUR

Kenmerken
Conditie: Zo goed als nieuw
Merk: Zodiac 
Opmerkingen: Geen boottrailer nodig
Materiaal bodem: Sterke en opblaasbare bodem (voordeel: compact, stevig, licht met een dubbele kiel voor erg fijne vaar en stuur eigenschappen). Ook ideaal voor vissen als vissersboot.
Buitenboormotor: Erg jonge en vlotte Mercury 6 PK Four-Stroke kortstaart 
Vermogen: 6 PK 4-Takt (schone benzine, zonder olie mengen e.d.)

Beschrijving
Mooie Zodiac van het nieuwere model en type 4 tot maximaal 6 persoons rubberboot met stevige, slijtvaste bodem (boot is niet schoongemaakt trouwens, achterop en op de vloer is wat zand te zien omdat we voor de foto net met de kids gevaren hebben). De opblaasbare bodem is een stuk makkelijker dan losse planken bodem welke lastig in elkaar schuiven is en waar dan aluminium strips naast de bodem vereist zijn. Daarnaast is de bodem stevig en boot eenvoudig te vervoeren (zie afbeelding 9, zijn boot, bankje en bodem leeg en compact).

Zodiac weegt 36 kg en is wanneer deze leeg is erg compact en is praktisch in elke auto kofferbak te vervoeren (sommige auto's even een stoel naar voren). Het zelfde geldt voor de Mercury 6 pk kortstaart buitenboordmotor welke ook licht van gewicht is.
Het is geen RIB (zwaar) en daardoor geen boottrailer of aanhanger nodig, erg compact en passen in de kofferbak van de auto. Erg makkelijk en dat is bij vele boten anders.  De boot en buitenboord motor hebben wanneer we er niet mee varen altijd binnen gelegen. Dagje varen en weer uit het water. Vandaar dat de buitenboormotor, boot en ook de onderzijde nog erg schoon en netjes zijn. 

De Zodiac

· Polyester V-bodem met anti-slip dek
· Ergonomische boeggreep en boegring
· 2 Sleepogen van RVS
· 3 Hijspunten
· 4 Draaggrepen
· Zelflozer
· Handgrepen
· Aluminium motorplaat
· 'Easy Push' ventielen
· Roeidolhouders en aluminium roeiriemen
· Pomp

Eenvoudig op te blazen, te vervoeren en in en uit het water te halen
De Zodiac is in ongeveer 10 minuten te monteren en op te blazen en door 1 persoon op iedere kanaalwal met buitenboordmotor te water te laten. Hetzelfde geldt voor wanneer je de boot en buitenboordmotor uit het water haalt. Met 2 personen is wel handiger.

Mercury 6 pk buitenboordmotor 4-takt kortstaart
De buitenboordmotor betreft een jonge en snelle 6 pk Mercury kortstaart. Deze buitenboordmotor heeft in mei een grote onderhoudsbeurt gehad.

Specificaties Mercury 6pk buitenboordmotor:

Merk: Mercury (geen Suzuki of chinees merk, maar kwaliteit)
Bouwjaar: Model 2011 - 2015
Vermogen: 6 pk
Type staart: Kortstaart
Motortype: 4-takt
Versnellingen: Vooruit, achteruit en neutraal
Extra: Eenvoudig met 2 of 3 personen in plané te brengen


Het voordeel is dat je met deze combinatie van Zodiac en buitenboordmotor geen vaarbewijs nodig bent (Lengte 3 meter 10 en 6 pk, het kan net en heeft het voordeel van een twijfel) en toch de maximale snelheid met meerdere personen in plané hebt. Ook voor kinderen een ideale boot en buitenboord motor voor plezier en om het varen en aanmeren te leren.

Kortom een boot en buitenboordmotor om nog vele jaren zorgeloos plezier te hebben. 

Wij verkopen de boot vanwege het te behalen van het vaarbewijs en daardoor aanschaf van een zwaardere boot.

Bij interesse is proefvaren.

Locatie: Drenthe - Nieuweroord
Toegevoegd op 9 dagen geleden en vervalt op 31 oktober, Advertentie id: 1050007          65 bezoeken