Zorgverlener gezocht voor invalide man opleiding geen eis

contact met mij op 133,05 EUR

Hoi!

Ik ben een invalide man woonachtig in Wageningen en op zoek naar een flexibele zorgverlener.
Een opleiding in de zorg is een voordeel, maar niet noodzakelijk; we kunnen je leren wat nodig is. Bovendien gaan we je toch inwerken tot jij en ik een goed gevoel hebben dat je zelfstandig voor mij kunt zorgen.

Flexibiliteit is heel belangrijk in mijn situatie. De zorg die ik zoek is Liefdevolle zorg door iemand die positief in het leven staat met oog voor de medemens.Ook ik sta positief en Open Minded in het leven.Ik ben een ALS patiënt en wordt kunstmatig beademd. We gaan je leren hiermee om te gaan tot jij en ik een goed en vertrouwd gevoel hebben en hiernaast organiseert het Centrum voor Thuis Beademing (CTB) een cursus van 1 dag hiervoor welke ik vergoed .Zo ga je voor mij leren zorgen, en wellicht in de toekomst ook nog voor andere beademings patiënten.
Het aantal werkuren per maand zal heel variërend zijn . Gemiddeld minimaal 3 a 4 24-uurs diensten per maand.
Tarief 15 euro per uur, bruto. Dit is inclusief vakantiegeld en in totaal minimaal 134% ten opzichte van het wettelijk minimum uurloon, afhankelijk van je leeftijd. Reiskosten worden vergoed.Je krijgt salaris in loondienst, maar je kunt er ook voor kiezen om als ondernemer/zzp-er te factureren.

Ben jij flexibel, vriendelijk, liefdevol,  , positief , een beetje handig,  discreet en verantwoordelijk? En heb je interesse om ons team te versterken?
Stuur mij dan even een berichtje!


Hartelijke groet,
Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 11 dagen geleden en vervalt op 2 januari, Advertentie id: 931362          55 bezoeken