ZZP Loodgieter cv-monteur

contact met mij op 142,33 EUR

Voor de zzp loodgieter die landelijk actief is en die op zoek is naar uitbreiding van zijn netwerk hebben we momenteel meerdere opdrachten open staan. De installatiebedrijven waar we mee samenwerken vragen met regelmaat, ter ondersteuning van de lopende projecten, naar goede allround loodgieters / cv monteurs. Je voert hierbij diverse werkzaamheden uit aan werktuigbouwkundige installaties (gas, water, sanitair, hemelwaterafvoer en cv).Ben jij zzp loodgieter die in meerdere regio's opdrachten aanpakt en graag een breed netwerk van opdrachtgevers heeft? Meldt je dan nu aan om in gesprek te gaan over de mogelijke opdrachten.

Omschrijving opdrachtgever

De opdrachtgevers huren projectmatig zzp loodgieters in. De opdrachten variëren in lengte en kunnen afgestemd worden op de ruimte die jouw ondernemersagenda nog biedt. We werken samen met lokale MKB'ers en gerenommeerde landelijke installatiebedrijven. Alle bedrijven zijn gescreend op kredietwaardigheid en betaalgedrag. 

Opdracht omschrijving

Van belang voor jou als loodgieter is dat er rekening wordt gehouden met jouw agenda. Tarief, start en lengte van het project zijn dus in overleg met jou. Voor meer informatie over de opdrachten en de bedrijven waarmee Connect ZZP samenwerkt kun je bellen: 088-2352680. Je kunt je ook per e-mail bij ons aanmelden. Wij nemen dan contact met jou op.

We hebben per direct ruimte voor:

monteur W-installatiesverwarmingsmonteurcv monteur voor ketelvervangingde klassiek opgeleide GAWALO monteurloodgieter service en onderhoud
Tel. 088 - 235 26 80 voor meer informatie.

Functie-eisen

Vakkennis, professionele bedrijfsmiddelen en ondernemerschapGeldig VCA VOLcertificaatEigen vervoer, gereedschap en PBM's
KvK uittreksel (niet ouder dan 1 jaar)Geldig paspoort of ID bewijsAVB (Aansprakelijkheidsverzekering voor ondernemers)
We geven graag een goed advies over zzp ondernemerszaken. Heb jij vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Opdrachtvoorwaarden

De opdrachtgevers bouwen graag verder aan hun zzp-pool door met jou samen te werken. Ze zijn bekend met de spelregels rondom jouw ondernemerschap en bieden marktconforme tarieven en vervolgopdrachten.De zakelijke relatie is gebaseerd op samenwerking. Jij geeft inzicht in jouw agenda, de opdrachtgevers leggen jou ruim van te voren vast voor aanstaande projecten.

realistische marktconforme tarievengevarieerde opdrachtenuitbreiding van jouw professionele netwerktijdige planning van toekomstige projectenAantrekkelijke opdrachten door heel Nederland
Onze rol kun je vergelijken met die van een zaakwaarnemer. Connect ZZP heeft overzicht over de actuele opdrachten, legt de eerste contacten voor jou en zorgt voor rechtsgeldige contracten en een efficiënte facturatie. Connect ZZP Service staat voor:

een persoonlijke benadering100% expertise ten aanzien van zzp vraagstukkenMensenwerk in techniek
Schrijf je in als zzp loodgieter, of bel voor een kennismakingsgesprek: 088 - 235 26 80

Inschrijvingsprocedure

Menno Limm: 088- 235 26

Locatie: Zeeland - Zierikzee
Toegevoegd op 10 dagen geleden en vervalt op 25 april, Advertentie id: 996307          33 bezoeken