Allround lasser Weesp

contact met mij op 18.2 EUR

Hey Lasser! Houd jij van afwisseling en kun je MIG/MAG en TIG lassen? Dan ben jij de allround topper die ik zoek. Lees snel verder!

Bedrijfsomschrijving

Jouw toekomstige opdrachtgever is gevestigd in Weesp. Weesp is een plaatst in regio Noord-Holland, perfect aan te rijden vanuit Amsterdam, Almere en Hilversum. Ze hebben een rijke geschiedenis die terug gaat tot 1985! Het bedrijf is gespecialiseerd in het schoonmaken en onderhouden van de landelijke- en lokale wateren.

Ze werken aan diverse projecten in Nederland, maar ze zijn ook aanwezig in Zweden, België, Afrika, Spanje en Portugal. En nu als kers op de taart... ze breiden zich uit naar Australië, Indonesië en USA en Latijns-Amerika. 

Wil jij meer weten? Solliciteer dan direct!

Functieomschrijving

Onze opdrachtgever zoekt een allround lasser. Als Lasser in Weesp heb jij ervaring met 3mm dikte lassen en de materialen (zwart)staal en aluminium zijn voor jou een eitje.

Natuurlijk weet onze opdrachtgever dat bij aluminium bewerking gevaarlijke stoffen vrij kunnen komen, hiervoor zijn maatregelen getroffen. Op deze manier heb jij, als lasser, een veilige en gezonde werkomgeving. Je krijgt een laskap met afzuigsysteem, ook wordt het aluminium niet geslepen. Dit is allemaal al voor jou gedaan!

Als Lasser in Weesp ben jij bezig met het samenstellen en aflassen van de producten, hiervoor hoef jij geen ingewikkelde tekeningen te lezen.

Zoek jij een functie waar je alleen hoeft te lassen? Dan is dit jouw droombaan! Bij onze opdrachtgever ben jij 90/95% bezig met seriewerk lassen in een hal.

Zie jij jezelf hier al helemaal werken? Solliciteer dan direct! Lees dan snel verder.

Functie-eisen

Ervaring met MIG/MAG en TIG lassen.Ervaring met (zwart)staal en aluminium.

Arbeidsvoorwaarden

€2000 - €2800 bruto in de maand 25 vrije dagen + feestdagen betaald.Een veilige en gezonde werkomgeving.Afwisselend werk.Mogelijkheid tot overname.Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Noord-Holland - Weesp
Toegevoegd op 4 dagen geleden en vervalt op 23 December, Advertentie id: 1273921          89 bezoeken