Allround machine operator

contact met mij op 20.23 EUR

In Heijningen zijn wij opzoek naar een operator die durft verantwoordelijkheid te dragen voor de gehele productielijn. Je stelt machines in, doet kwaliteitscontroles, mixt de juiste materialen bij elkaar en bouwt de machine om naar het profiel dat getrokken moet worden.


Wat doe je als Allround machine operator?
Als allround machine operator in de 3-ploegendienst ben jij samen met je 7 ploeggenoten verantwoordelijk voor het maken van verschillende glasvezelversterkt polyester profielen. Je taken en verantwoordelijkheden zullen voornamelijk bestaan uit:
Het opbouwen van nieuwe profielen;Aanvullen van machines;Opstarten en bedienen van de productielijn;Controleren van productielijnen;Verhelpen van storingen en uitvoeren van klein onderhoud.
Loopt jouw lijn op rolletjes? Dan ben jij de flexibele schakel om je collega's te ondersteunen. Zie jij dat er verbeteringen doorgevoerd kunnen worden? Door de korte lijntjes binnen de organisatie is dit makkelijk te communiceren.


Wat kun je?
Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten met gevoel voor techniek, die bij voorkeur al een aantal jaren in een productieomgeving hebben gewerkt. Daarnaast herken jij jezelf in het volgende profiel:
Je hebt affiniteit met techniek;Goede beheersing van de Nederlandse taal;Bereid om in 3 ploegen te werken;In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

Wat krijg je?
Wij bieden jou een functie in de 3-ploegendienst van maandag tot vrijdag. Daarnaast kun je rekenen op:
Een bruto salaris tussen de €3500 en €4400 (incl. ploegentoeslag);Reiskostenvergoeding;Uitdagende functie met ruimte voor ontwikkeling;Een organisatie met korte lijntjes waar snel geschakeld wordt;Werken in een prettige werkomgeving en in een enthousiast team;Meegroeien in een organisatie dat wil uitbreiden naar een 2e vestiging.

Waar ga je werken?
Onze opdrachtgever is in ruim 40 jaar tijd uitgegroeid tot een gerenommeerde producent van glasvezelversterkte polyester profielen. Vanuit de vestiging in Heijningen bedienen ze klanten door heel Europa.


Solliciteren
U kunt solliciteren door op onderstaande link te klikken.Websitewww.mmimir.nu/track

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 13 dagen geleden en vervalt op 8 January, Advertentie id: 1415784          50 bezoeken