Amuletvlet Heckkruiser, Blokland-, motorkruiser boot huren

contact met mij op 27.29 EUR

Op vaarvakantie zonder zorgen!

Geen zin in het onderhoud en de kosten die bij een eigen boot komen kijken? Huur een boot!
Ook ideaal om te proberen of een boot inderdaad iets voor u is voordat u veel geld kwijt bent door de aanschaf van een boot.

Wij hebben vijf mooie motorkruisers in de verhuur (JW1 t/m JW5) van ca. 8-10,5 meter, 4-6 persoons. Alle boten hebben een boegschroef, geringe doorvaarthoogte(2.35-2.45m) en steken slechts ca. 70-100 cm diep waardoor u praktisch overal kunt komen.
De motorjachten zijn voorzien van een heteluchtverwarming waardoor u ook in het voorjaar en najaar heerlijk kunt genieten van uw bootvakantie.

Heeft u nog niet zo veel ervaring op het water?
Wij helpen u graag persoonlijk op weg. De boten zijn makkelijk te besturen, ze zijn zonder vaarbewijs en zonder ervaring te bevaren. U ontvangt van ons een uitleg over de boot en de benodigde technische informatie. Indien gewenst ontvangt u een (gratis) vaarinstructie, we maken dan samen een proefvaart (standaard bij geen ervaring). Alles zodat u van een onbezorgde vaarvakantie kunt genieten!

Ontdek de Friese meren, de weerribben en nog veel meer!
Wolvega ligt op een goede locatie voor een schitterende vaarvakantie; dichtbij de Friese meren en bij de kop van Overijssel bij het zeer fraaie natuurgebied de Weerribben. Ook is Wolvega een prima uitgangspunt voor de vele vaarroutes in de omgeving. Zowel voor een actieve vaar- als een relaxte vakantie in de natuur kunt u dus bij ons terecht! Wij kunnen u hier tips overgeven en aan boord liggen ook waterkaarten en een map met vaarroutes.

Al onze boten varen op Blauwe diesel.
De heteluchtverwarming werkt hier ook op.

Wisseldag: vrijdag + buiten het hoogseizoen de maandag.
1 Week = vrijdag ca. 15:00 uur tot vrijdag 11:00 uur = een volle week!
Weekend = vrijdag ca.15:00 uur tot maandag 11:00 uur, lekker lang dus!

Tevens erbij te huren;
Vouwfietsen, €22,50 per week.
Supplank €50,- per week.
Nette rubberboot (bijbootje) met nieuwe 4 pk motor €150,- per week bij de JW4 & JW5.

Overige informatie:
Al onze boten zijn voorzien van een volledige keukeninventaris, toilet, gasstel, radio, koud stromend drinkwater, minimaal 4 slaapplaatsen, heteluchtverwarming (behalve JW1) en een boegschroef. Overige voorzieningen verschillen per boot.
Het meenemen van huisdieren gebeurt in overleg (€35,- per huisdier).

Kijk voor meer informatie over de verschillende jachten en de actuele beschikbaarheid & huurprijzen van deze jachten op onze website. Vanaf € 475,- huurt u al een fraai motorjacht!
Boeken kan via marktplaats of onze website maar uiteraard ook via een mail of belletje. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Yachtcharter Jachtwerf Wolvega in Friesland via tel:06-41524448 of via mail: info@jachtwerfwolvega.nl


Jachtwerf Wolvega; voor een gezellige, relaxte en betaalbare vaarvakantie!Websitewww.jachtwerfwolvega

Locatie: Friesland - Wolvega

Toegevoegd op 24 dagen geleden en vervalt op 17 June
Advertentie id: 1910408
    [ ]     41 bezoeken